Izvor: Prva arhiva vesti 23.01.2017

"Oružje da prodajemo drugima, a ne da koristimo ovde"

Prva 23.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić je poručio onima koji imaju bojazan od eskalacije političkih sukoba u regionu u "nešto još lošije", da je Srbija posvećena miru. Kako je rekao, u tom tonu je tekao razgovor sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom… »

Umro Rene iz serije "Alo, alo"

Prva 23.01.2017
Gordon Kej , britanski glumac najpoznatiji po ulozi Renea u seriji "Alo, Alo", preminuo je u 76. godini. Radio je na televiziji, radiju, filmu i pozorištu. Kej je 1990. doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio ozbiljne povrede glave… »

Još 800.000 ljudi nije ni podnelo zahtev za knjižicu

Prva 23.01.2017
Zahtev za zamenu zdravstvene knjižice do sada je podnelo šest miliona osiguranika, dok 800.000 to još nije učinilo. Od podnošenja zahteva do dobijanja novih zdravstvenih kartica, zbog gužve čeka se i do tri meseca, zbog toga Filijale RFZO izdaju… »

Zima je i suši vam se koža, evo jednostavnog recepta da ublažite perutanje

Prva 23.01.2017
Primetili ste da vam se koža zimi više suši i peruta, naročito noge, što je posledica slojevitog oblačenja, debelih čarapa, helanki, pantalona... Napravite sami losion za negu kože od tri prirodna sastojka, kokosovog ulja, ši butera i kakao praha… »

Ovi simptomi razlikuju prehladu od gripa

Prva 23.01.2017
I prehladu i grip izazivaju virusi, pa je često problem da se otkrije o kojoj je od ove dve bolesti reč, naročito na početku, jer imaju neke zajedničke simptome. Prehlade su po pravilu bezopasne i najčešće se povlače bez posledica. Ali kada je… »

Glumica koja je igrala Britni Spirs ima traume

Prva 23.01.2017
Prvi biografski film o Britni Spirs biće prikazan u februaru, a glumica koja je igrala ulogu pop princeze ima nešto da kaže o tom iskustvu. Film "Britney Ever After" biće prikazan na Lifetimeu 18. februara. Nakon što su 2016. procurili snimci iz… »

Gde je nestala ljudskost? Niko da pomogne baki da na poledici pređe ulicu

Prva 23.01.2017
Gradske vlasti Legnjice na jugozapadu Poljske i policija tragaju za nepoznatom ženom da joj zahvale za nešto što bi trebalo da bude uobičajeno a postalo je vanredno plemenito delo - pomogla je bakici koju su svi prolaznici ignorisali da pređe preko… »

Isplivala mračna tajna Džordža Majkla: Bivši dečko zna od čega je preminuo?

Prva 23.01.2017
Bivši dečko Džordža Majkla, sa kojim je bio u vezi devet godina Pol Steg, otkrio je da je pevač koristio GHB, poznatu kao “droga za silovanje”, a i da mu je on često nabavljao ovaj narkotik. Smrt Džordža Majkla ne prestaje da intrigira… »

Iza deformisanog lica krije užasno tešku priču...

Prva 23.01.2017
Film "Snaga metka", sa Mikijem Rurkom u glavnoj ulozi, biće prikazan večeras u 23.30h na Prvoj, što je super razlog da vam predstavimo zanimljiv i malo poznat deo ličnosti bivšeg holivudskog megafrajera. Puno ime mu je Filip Endrju Rurk Junior… »

Bikovima ove nedelje "bivši" začinjavaju život, Lavovima predstoji emotivno lutanje...

Prva 23.01.2017
Šta vas čeka po astrološkoj prognozi u periodu od 23. do 29. januara. Nekima stižu bolji dani, odnosi se otopljavaju, dok će neki još morati da sačekaju da se ledena srca odlede. OVAN Hrana Od ove sedmice trebaće vam više energije jer zvanično… »