Beograd arhiva vesti 25.01.2017

U lančanim udesima dvoje stradalih, izgorela kola "Hitne"

N1 Info 25.01.2017
Na Dobanovačkoj petlji jutros se dogodilo nekoliko lančanih sudara u kojima je učestvovalo 25 vozila, a stradale su dve osobe. Pet ljudi je lakše i teže povređeno. Na autoputu Beograd -Zagreb, u blizini Ikarbusa, u smeru ka gradu, zapalio se kombi… »

Vaše parče raja na krovu Beograda: Skyline Belgrade – novi arhitektonski simbol srpske prestonice

Blic 25.01.2017
AFI Europe, vodeća kompanija za razvoj nekretnina i investicija, koja posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, fokusirana i na razvoj velikih poslovnih i stambenih projekata u Srbiji, predstavila je jedinstven projekat pod nazivom Skyline Belgrade, čija… »

Beograđani padaju kao klade: Poledica napravila haos u prestonici

Telegraf 25.01.2017
Iz Hitne pomoći i Auto moto Saveza Srbije apeluju na pešake i vozače da budu oprezni jer su kolovozi i pešačke staze u Beogradu, ali i ostatku Srbije jako klizavi. Hitna pomoć od 7 sati jutros neprestano prima pozive zbog padova uzrokovanih… »

Radost za buduće mame: Novi Beograd dobija porodilište

Srbija danas 25.01.2017
Izgradnja porodilišta na Novom Beogradu bi bila idealna jer tamo živi i radi veliki broj ljudi. Ukoliko se uspešno završe pregovori sa Evropskom investicionom bankom o prenameni 50 miliona evra iz kredita koji je odobre pren sedam godina, Novi Beograd… »

Zabrana ulaska vozilima na groblje Nova Bežanija

Studio B 25.01.2017
Ulazak motornim vozilima na groblje Nova Bežanija neće biti dozvoljen u nedelju, 29. januara, od 10.30 do 15.30 sati, najavljeno je iz JKP „Pogrebne usluge”. Kako se navodi, u nedelju će važiti takav režim zbog održavanja sahrana. Ulazak… »

Đaci, još dva dana za preuzimanje vaučera za besplatno plivanje

Blic 25.01.2017
Sekretarijat za sport i omladinu je pozvao beogradske đake da preuzmu vaučere kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja i usavršavanje tehnike plivanja koje će biti održane tokom zimskog raspusta. Podela vaučera će se vršiti do 27… »

Crno jutro u Beogradu: Gradski autobus zbog poledice sleteo sa puta

Telegraf 25.01.2017
Usled lošeg pregleda i klizavog kolovoza autobus je prednjim delom završio van kolovoza, a drugim delom na ulici. Prvi jutarnji autobus na liniji 302, koji saobraća od Ustaničke do Begaljice, jutros je oko četiri sata sleteo sa puta kod… »

Sednica Skupštine grada

Studio B 25.01.2017
Odluka o rebalansu budžeta Grada Beograda za 2017. godinu usvojena je na današnjoj sednici gradske skupštine. Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović istakao je da rebalansom budžeta obim sredstava nije promenjen, ali su izmenjene pojedine stavke… »

Bez info-tabli ključne stanice

Večernje novosti 25.01.2017
Displeji sa podacima o udaljenosti vozila na linijama gradskog prevoza potrebni, ali skupi. Tehnički uslovi za njihovu ugradnju predstavljaju najveći problem. INFORMACIJA za koliko stanica je udaljeno vozilo gradskog prevoza sugrađanima je od velike… »

Pomoć ugoženim penzionerima na Savskom Vencu

Studio B 25.01.2017
Najugroženiji penzioneri opštine Savski Venac dobili pakete humanitarne pomoći u vidu prehrambenih proizvoda. Pomoć obezbedili članovi Opštinskog odbora SNS-a u okviru akcije „Pomozi komšiji“. Cilj je da se osnaži solidarnost i briga za stare… »