Izvor: Beta video arhiva vesti 25.01.2017

Ove godine rangirano je 176 zemalja i teritorija

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD – Bojana Medencica iz Transparentnost Srbija rekla je da se indeks percepcije korupcije već 22. godinu za redom sačinjava vodeća antikorupcijska organizacija na globalnom nivou, Transparency International. Ove godine je rangirano 176 zemalja… »

Predstavljen projekat Skajl lajn Belgrejd

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Projekat ``Skaj lajn Belgrejd`` (Skyline Belgrade), koji će se sastojati od tri kule poslovno-stambenog prostora a čija će gradnja početi u avgustu ili septembru na mestu nekadašnjeg Saveznog MUP-a, biće novi simbol glavnog grada, najavili… »

Nikolić: Srbija i Portugalija su prijateljske zemlje i mogu mnogo bolje

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Lisabonu da je u razgovoru s portugalskim predsednikom Marselom Rebelom de Sozom ocenjeno da dve zemlje mogu znatno unaprediti saradnju. Nikolić je na konferenciji za novinare pozvao… »

Stefanović: Najvažnije da zemlja bude stabilna i bezbedna

Beta video 25.01.2017
SREMSKA KAMENICA - ``Najvažnije nam je da ostvarimo da naša zemlja bude bezbedna i stabilna i da svako ko pomisli da može da je ugrozi, od narkodilera koji nude drogu našoj deci na ulici, do nekoga ko bi spolja hteo da ugrozi naše granice, zna da je… »

Rakočević: Naziv za tribinu dolazi od Njegoša

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu Miloje Rakočević u predavanju ``Njegoševo i Teslino soglasje opšte`` rekao je da ideja za ovaj naslov dolazi od Njegoša.… »

Nikolić: Albanci od sastanka u Briselu napravili predstavu

Beta video 25.01.2017
LISABON - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je srpska delegacija imala težak sastanak u Briselu. ``Postojao je nekakav dogovor da se suzdržimo od izjava, da pronađemo način da spustimo tenzije i naravno Albanci su prevarili i od toga… »

Janković: Vlada ne poštuje ono što potpiše

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednica USPRS Jasna Janković je podsetila da je 24. aprila 2015. godine potpisan Sporazum o rešavanju spornih pitanja u prosveti, kojim je okončan petomesečni štrajk prosvetara.``Danas smo u situaciji da nam aktuelni ministar kaže da… »

Šutanovac: DS će raditi na funkcionisanju stranke ne samo na jugu Srbije

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je da će DS morati da poradi na svom funkcionisanju, ne samo na jugu Srbije. “Došao sam na čelo stranke da bi promenili način rada i funkcionisanja stranke” istakao je Šutanovac. On… »

Šutanovac: Nepisani dogovori u Briselu problem

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je da su nepisani dogovori u Briselu problem. “Vlada bi trebala iskreno da kaže šta je to što obećano i ono što je obećano da sprovede u delo”, istakao je Šutanovac.… »

Šutanovac: Ukoliko SNS izgubi doći će do promena na republičkom nivou

Beta video 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je da ukoliko SNS kandidat izgubi koalicija će se raspasti i doći će do promena na republičkom nivou.… »