Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Udesi u Nišu: Dečaku povređena ruka, a Nišliji glava

Blic 25.01.2017
Dečak star 14 godina i Nišlija koji ima 42 godine, povređeni su u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Nišu u naselju Pantelej u protekla 24 časa. Kako je saopšteno iz Hitne pomoći u Nišu, dečak je zadobio povredu ruke juče oko 18.45… »

Napadi pasa skupo koštaju Vranje: Za godinu dana izujedanima isplatili 4,5 miliona dinara

Blic 25.01.2017
Lokalnu samoupravu u Vranju 174 zahteva za naplatu štete zbog ujeda pasa lutalica koštala su prošle godine 4,5 miliona dinara. Specijalnoj komisiji grada Vranja u proteklih nedelju dana stiglo je više od 20 novih zahteva građana, kojima su povrede… »

Čačak: Formirana nova odbornička grupa, Dveri ostale bez dvoje zastupnika

Blic 25.01.2017
Odbornička grupa Dveri u Skupštini Čačka ostala je bez dva odbornika, nakon što su Bratislav Ćurčić i Lidija Tanović, predstavnici stranke Jedinstvena Srbija, odlučili da formiraju novu grupaciju u lokalnom parlamentu. Oni su se udružili sa… »

Humani gest Prokupčana: Hrane ptice u divljini i spasavaju ih od hladnoće

Blic 25.01.2017
Ptice koje ne nađu hranu, što im je sada posebno teško zbog snega i leda, uginu već posle jednog dana, pa je grupa Prokupčana rešila da im pomogne. Prokupčani iz Udruženja ljubitelja i odgajivača ptica "Hameum Carina" pomažu divljim pticama u… »

Nove cene: Poskupeo taksi u Zrenjaninu

Blic 25.01.2017
Taksi vožnja u Zrenjaninu poskupela je odlukom Gradskog veća, koje je danas usvojilo predlog rešenja o usklađivanju ekonomski najniže cene taksi prevoza. Izvestilac po ovoj tački Milan Jovanov objasnio je da se donošenju tog rešenja pristupilo na… »

Dve osobe privedene zbog ilegalnog lova štiglića

Blic 25.01.2017
Protiv dve osobe iz Vitkova kod Aleksandrovca podnete su krivične prijave jer su uhvaćene u nedozvoljenom lovu štiglica. - Na osnovu prijave građana naša AVI patrola je, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Aleksandrovac, izašla na teren u selu… »

Priboj: Bivši radnici FAP traže da predsednik opštine povuče ostavku

Blic 25.01.2017
Udruženje bivših radnika Fabrike automobila Priboj „Radnik nije rob“ zatražilo je da Lazar Rvović, koji je 30. decembra podneo ostavku na mesto predsednika opštine Priboj povuče istu. Mada razlog ostavke nije obrazložio, Rvović se na taj korak… »

Loznica: Veliki broj povreda od pada na ledu

Blic 24.01.2017
Za poslednjih sedam dana na odeljenju ortopedije Opšte bolnice u Loznici zbrinuto je 46 pacijenata sa povredama nastalim posle preloma, najčešće potkolenice i kuka. Na odeljenju je zadržano 16 osoba sa težim prelomima, a u istom periodu služba… »