Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 25.01.2017

Krenuo peške da pomogne povređenima pa ga pokosio auto

Dnevnik 25.01.2017
Jedna osoba je poginula, a četiri povređene u dva lančana sudara na Novom novosadskom putu, saznaje RTS. Sedam lekarskih ekipa zbrinjavalo je povređene. Nesreća se dogodila u 8.25 časova na deonici puta od Batajnice ka Dobanovcima. Na licu mesta… »

Stefanović: Očekujem „čeličnu pesnicu” i snažan odgovor

Dnevnik 25.01.2017
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da povodom pucnjave u Novom Sadu u utorak očekuje „čeličnu pesnicu” i snažan odgovor policije. Stefanović je na svečanoj promociji trinaeste klase polaznika Centra za… »

Pobjeda: Optuženi priznali krivicu, Dikića čeka suđenje

Dnevnik 25.01.2017
Grupa srpskih državljana, koja je uhapšena 16. oktobra prošle godine zbog sumnje da je pripremala terorističke napade u izbornoj. noći u Crnoj Gori, potpisala je sa Tužilaštvom sporazum o priznanju krivice, a bivšeg šefa srpske Žandarmerije… »

Nakon upucavanja u Novom Sadu, više uhapšenih

Dnevnik 25.01.2017
Jedna osoba je teško povređena u pucnjavi koja se dogodila jutros, dva sata posle ponoći, u Kisačkoj ulici kod broja 40. Po prvim nezvaničnim saznanjima, na ulici je došlo do sukoba između dve grupe. i tom prilikom je jedna osoba ranjena iz… »

Devet godina i tri meseca za pokušaj ubistva sina

Dnevnik 25.01.2017
Nikola Samac (73) iz Đurđeva osuđen je danas u novosadskom Višem sudu na devet godina i tri meseca zatvora. Samac je okrivljen da je pretprošle godine u porodičnoj kući pokušao teško ubistvo sina, tako što mu je hicem iz pištolja naneo tešku… »