Izvor: Dnevnik/Vojvodina arhiva vesti 25.01.2017

Domaćinski doček za osmeh i sreću

Dnevnik 25.01.2017
Učenici OŠ „Braća Aksić“ iz sela Lipljan posetili su danas Gradsku kuću, gde im je dobrodošlicu poželeo član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić. Osnovci s Kosova i Metohije treću godinu zaredom dolaze u Novi Sad, u okviru projekta… »

Nova energija starog prijateljstva

Dnevnik 25.01.2017
KIKINDA: Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov i zamenik gradonačelnika norveškog grada Narvika Geir-Ketil Hansen potpisali su novu Deklaraciju prijateljstva između gradova. Narvika i Kikinde, povodom pola veka saradnje i prijateljstva između ova dva… »

Nagrade Uzdincima i Čokanima

Dnevnik 25.01.2017
Na završnoj svečanosti projekta „Energija je svuda oko nas 2016”, koja je održana u Pokrajinskoj vladi, uručene su nagrade najuspešnijim učenicima i nastavnicima mentorima, a ove godine to su OŠ „Sveti Georgije” iz Uzdina i… »

Nestašica uglja i ogrevnog drveta

Dnevnik 25.01.2017
Hladna zima i niske temperature izazvale su nestašicu uglja i drveta na novosadskim stovarištima. Kako snabdevači navode, u ponudi nije ostalo ništa, a potražnja je velika, naročito poslednjih dana. Prodavci na pojedinim stovarištima ne znaju kada… »

Za male sportiste besplatni pregledi

Dnevnik 25.01.2017
Spekulacije o ukidanju jedinog odeljenja sportske medicine Doma zdravlja „Novi Sad”, koje su se pojavile u poslednje vreme, neosnovane su. Po rečima načelnice Službe specijalističko-konsultativne delatnosti dr Olgice Jukić Neatnice, to odeljenje… »

Kupljeno 30 kreveta sa elektronskim podizačima

Dnevnik 25.01.2017
RUMA: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja finansiralo je nabavku nove opreme za Gerontološki centar „Srem” u Rumi. Dom sada ima 30 bolničkih kreveta sa elektronskim podizačima i dušecima, za koje je izdvojeno 3,24… »

Košarkaš i odbojkašice poneli titule

Dnevnik 25.01.2017
STARA PAZOVA: Lazar Zorčić, košarkaš „Dunava” iz Starih Banovaca je najbolji sportista Opštine Stara Pazova za 2016. godinu po izboru lokalne medijske kuće RTV Stara Pazova, kojoj je ovo 50. ovakva manifestacija. Najbolja ekipa je Ženski… »

O dodeli Februarske nagrade Ivani Španović

Dnevnik 25.01.2017
Odbornici Skupštine grada danas će održati dve sednice gradskog parlamenta. Prvi put će zasedati od 10 časova, kada treba, bar se tako očekuje, da prihvate predlog Skupštinske komisije za priznanja da proslavljena srpska atletičarka Ivana… »

Svetosavske svečanosti

Dnevnik 25.01.2017
Svetosavska akademija u susret prazniku posvećenom prvom srpskom učitelju i prosvetitelju Svetom Savi održaće se u četvrtak uveče u Tehničkoj školi „Mileva Marić Ajnštajn”, Gagarinova 1. Proslava počinje u 18 časova, a od 19.30 časova… »

Bač predstavio investicione potencijale

Dnevnik 25.01.2017
BAČ: Privredna komora Srbije u Beogradu u utorak je bila domaćin prezentacije Opštine Bač, a skupu su pored predstavnika Vlade Republike Srbije i Vlade AP Vojvodine, prisustvovali i pojedini predstavnici stranih amabasada u našoj zemlji, javne… »