Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

PUPS i JČ formirali novu odborničku grupu

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Čačak - Odbornici Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Jedinstvenog Čačka (JČ), formirali su danas novu odborničku grupu. Troje odbornika PUPS-a do sada su bili u okviru odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", i dvoje… »

Stefanović, Tabaković i Selaković u trci za budućeg lidera naprednjaka

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Mada premijer Srbije Aleksandar Vučić još nije odlučio da li će ulaziti u trku za šefa države, u njegovoj stranci osim borbe koja je počela za premijerku funkciju, pokrenuto je i pitanje ko će biti šef Srpske napredne stranke, kada on pobedi na… »

Ledeni dani će trajati do kraja meseca

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom, a na severu i zapadu maglovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus 12 do minus pet, a najviša… »

Viši sud u Beogradu: "Ne veruje se iskazu svedoka S. Markovića"

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Viši sud u Beogradu i to sudija Vladimir Vrhovšek, po održanoj glavnoj raspravi odbio je tužbeni zahtev Aleksandra Arsenijevića i i Gvozdena Nikolića iz istog grada, podignut radi povrede autorskog prava i naknade štete. Tako je odbačen zahtev… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - NOVA ODBORNIČKA GRUPA U ČAČANSKOJ SKUPŠTINI - HRONIČNI NEDOSTATAK MEDICINSKOG OSOBLjA U PRIBOJSKOJ BOLNICI - JEDNA… »

Kosjerićko proleće

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Kosjerić - U Kosjeriću je održana prva rasprava oko građanske inicijative, udruženja koje najavljuje kosjerićko proleće. Grupa građana, kako kažu nestranački obojeni, spremni su da svojim idejama utiču na promenu stvari u varoši na Skrapežu… »

Grujić: Podržaću Vučića, a ne ličnu politiku Ilića

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Poslanik Nove Srbije Mladen Grujić izjavio je danas da će u parlamentu podržati politiku premijera Aleksandra Vučića, a ne ličnu politiku stranačkog lidera Velimira Ilića. U pisanoj izjavi medijima, Grujić je naveo da će kao poslanik izabran na… »

Nema terapije za onkološke pacijente

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Užice - Od 28. decembra, kada je bila poslednja isporuka u Opštu bolnicu Užice nema cisplatina, citostatika koji se koristi u lečenju onkoloških bolesnika hemio-terapiom. Inače, potrebe na onkološkom odeljenju užičke bolnice su 30 ampula ovog… »

Hladnoća šalje u socijalu

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Sjenica - Minusne temperature na Sjeničko pešterskoj visoravni uzrokovale su i sve veći broj tražioca materijalne pomoći u sjeničkom Centru za socijalni rad. Sve je više građana koji to potražuju kako u gradu tako i na seoskom području. Direktor… »

Ugljanin: Jeremić je solidan kandidat

Glas Zapadne Srbije 25.01.2017
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je da je "Vuk Jeremić solidan kandidat o kome razmišljaju", ali da će SDA analizirati i programe ostalih predsedničkih kandidata pre nego odluči koga će podržati. On je… »