Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Gradonačelnik: Revizor nije u pravu, opozicija – odgovornost načelnika finansija

Jugmedia 25.01.2017
Krađa i zloupotreba u budžetu grada Leskovca za 2015. godinu nije bilo, ali jeste bilo bezbroj nepravilnosti i neracionalnog trošenja novca, o kojima će se ponovo raspravljati kada stignu takozvani odazivni i konačni izvešetaji Državne revizorske… »

Dečak povređen u udesu

Jugmedia 25.01.2017
Četrnaestogodišnji dečak i muškarac star 42 godine povredjeni su u dve saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu, saopštili su u Hitnoj pomoći u Nišu. „Dečak je zadobio povredu ruke u nezgodi koja se sinoć oko 19… »

Potvrđeni laureati najviših gradskih priznanja

Jugmedia 25.01.2017
Ovogodišnji dobitnici javnih priznanja povodom Dana grada i 139.godina od oslobođenja Vranja od Turaka su doktor Dobri Nikolić, general Zoran Lubura i poznati fudbaler Vlada Stošić Cincar, odlučili su odbornici Skupštine grada na sednici 9. sednici… »

Tigar se priključio akciji „Mi podržavamo dojenje’’

Jugmedia 25.01.2017
Kompanija Tigar AD iz Pirota priključila se akciji pod nazivom „Mi podržavamo dojenje“. Cilj ove akcije je da se podigne svest u javnosti o prisutnosti majki koje doje i značaju dojenja za majke i decu, saopštila je danas ova kompanija. U… »

Rusi darivali učenike osnovnih škola

Jugmedia 25.01.2017
Povodom predstojeće školske slave, Savindana, kompanija ,,RŽD International“ uručila je 1.800 paketa za učenike iz tri škole, među kojima je i OŠ ,,Jovan jovanović Zmaj“ u Vranju. Na ovaj način ,,RŽD International“ nastavlja sprovođenje… »

Cakić: Saznajte ko nam je ubio Veternicu!

Jugmedia 25.01.2017
Odbornik opozicione Socijaldemokratske stranke u leskovačkom parlamentu Nebojša Cakić zatražio je danas od Skupštine grada da podnese krivičnu prijavu protiv NN lica zbog načinjene ekološke katastrofe u reci Veternici. „Veternica je mrtva reka… »

Obavezna vojna evidencija za sva punoletna lica

Jugmedia 25.01.2017
Pozive koje, od januara, Centar Ministarstva odbrane u Vranju šalje licima koji ove godine postaju punoletna, nisu pozivi za regrutaciju, a zbog neodazivanja lica se sankcionišu novčanom kaznom ili zatvorom, kaže Igor Milanović, načelnik Centra… »

Ružić: Mi bi Ivicu, ali ako Vučić predloži…

Jugmedia 25.01.2017
Socijalsiti su složni oko toga da bi novi predsednik Srbije trebalo da bude lider SPS-a Ivica Dačić ali ukoliko Aleksandar Vučić bude predložio valjanog zajedničkog kandidata, mi ćemo njegovu odluku podržati, kazao je danas u Leskovcu… »

Večita borba izmedju žena i muškaraca

Jugmedia 25.01.2017
Pred prepunom salom Narodnog pozorišta Pirot sinoć je premijerno izvedena nova predstava ovog teatra na dijalektu pod nazivom “Zarezoja”, koja na komičan način prikazuje večiti “sukob” oko obeležavanja Zarezoje, odnosno Svetog Trifuna kada… »

Na proleće – druga pesma!

Jugmedia 25.01.2017
Kvalitet imamo i verujem da ćemo na proleće pevatu drugu, lepšu i bolju pesmu po pitanju rezultata, ocenjuje za Zoran Stanković, trener ženskog Rukomotenog kluba Radan Lebane, koji je jesenji deo završio na dnu tabele Prve ženske rukometne lige –… »