Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Demokrate o visokim računima u Nišu

Jug press 25.01.2017
NIŠ Danas se povodom visokih računa za grejanje oglasio i niški DS. DS izražava potpunu podršku Udruženju stanara koje se dugo već bori protiv nesposobnih rukovodioca koji obmanjuju sugrađane i poziva rukovodstvo grada i Toplane da zaista počnu… »

OŠ „J.J. Zmaj“ u Vranju uručeni slatki paketi

Jug press 25.01.2017
VRANJE Ruska kompanija ,,RŽD International“ uručila je 1.800 paketa učenicima u tri škole u Srbiji koje su pod njenim pokroviteljstvom. Među njima je i OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju. Time je ova kompanija nastavila realizaciju velikog… »

Gradonačelnik optužio opoziciju da njihove diskusije o izveštaju revizora “vode ka haosu”

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC O devet tačaka dnevnog reda, vezano za izveštaje o radu gradskih uprava za 2016. godinu, odbornici su danas vodili objedinjenu raspravu. Šef odborničke grupe SDS Nebojša Cakić najviše primedbi imao je na rad Gradske uprave za društvne… »

Novo ročište za mobing 1. marta

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Naredno ročište u slučaju tužbe za mobing, koju je Ivana Trajković podnela protiv direktora Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) Bojana Tojage, zakazano je u Višem sudu u Leskovcu za 1. mart. Na poslednjem ročištu, koje je održano… »

Sednica Skupštine grada se prati i u hodniku

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Sednica Skupštine grada danas se pažljivo pratila i u hodniku ispred skupštinke sale. A ovakvo praćenje zabeleženo u decembru. Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype… »

U Vranju smanjili nadoknadu gradskim odbornicima

Jug press 25.01.2017
VRANJE Odbornicima Skupštine grada Vranja smanjena je mecečna naknada sa 5.000 na 1.500 dinara. Po toliko će dobijati, 65 odbornika, za svako zasedanje lokalnog parlamenta koje se u proseku održava jednom u mesec dana. Odluku o tome donela je Komisija… »

Skrinig grlića materice i u Leskovcu

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Povodom 11. Evropske nedelje prevencije karcinoma grlića materice u Zavodu za javno zdravlje Leskovac održana je konferencija za medije na kome je prim. dr Vanja Ilić, načelnica Centra za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac, još jednom… »

Nišlije organizuju javne proteste zbog velikih racuna

Jug press 25.01.2017
NIŠ Visoki računi za daljinsko grejanje, posledica su toga što niška Toplana ne poštuje Zakon o energetici i distribuciji toplotne energije, tvrdi Udruženi pokret slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada. Oni kažu da će, ukoliko se situacija… »

Zvanično počeo produžen rok za legalizaciju objekata

Jug press 25.01.2017
NIŠ U velikoj Sali Skupštine Grada Niša predstavnici ministarstva Građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture održali su u prisustvu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, sastanak sa članovima komisija za popisivanje objekata koji su zaduženi… »

Ružić: Nije vreme za sujete i igrarije

Jug press 25.01.2017
LESKOVAC Potpredsednik SPS-a Branko Ružić rekao je danas u Leskovcu da su predstojeći izbori ” izuzetno važni za Srbiju, jer mogu da predstavljaju političku vododelnicu”. On je rekao da se SPS “uveliko sprema , pre svega, za predsedničke… »