Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Niški DS podržava stanare u borbi za jeftinije grejanje

Južne vesti 25.01.2017
Gradska vlast u Nišu, kažu u Demokratskoj stranci, mora da počne da radi ono za šta je plaćena - da brine o građanima i ne izvlači im pare iz džepova velikim računima za grejanje kako bi pokrila svoju nesposobnost. Zbog toga ova stranka pruža… »

Vulin najavio izgradnju novog Centra za socijalni rad u Aleksincu

Južne vesti 25.01.2017
Zbog loših uslova u postojećem, u Aleksincu će ove godine početi radovi na izgradnji novog Centra za socijalni rad. Cilj je da se korisnicima obezbede bolji uslovi u kojima će moći da ostvare svoja prava, a zaposleni će dobiti bolje uslove za rad… »

Preletačević i Prilepak: Niš ima Isusa Hrista u partijskom preletanju

Južne vesti 25.01.2017
Popularni političari Ljubiša Preletačević Beli i Nebojša Prilepak, koji su široj javnosti postali poznati nakon osvajanja drugog mesta na lokalnim izborima u Mladenovcu, kažu da Niš ima Isusa Hrista u preletanju iz stranke u stranku, a to je… »

Popravljeni semafori na Bulevaru 12. februar

Južne vesti 25.01.2017
Nakon pisanja Južnih vesti, semafori za pešake na niškom Bulevaru 12. februar, kod Osnovne škole “Vuk Karadžić”, ponovo rade. Olakšan prelaz školarcima; foto: A. S.Iako nekoliko dana pešaci nisu znali kada mogu da pređu na drugu stranu… »

Raspored prijava zahteva za legalizaciju po opštinama

Južne vesti 25.01.2017
Građani Niša koji u zakonskom roku nisu podneli zahtev za ozakonjenje objekata, moći će to da učine do kraja februara i to prema utvrđenom rasporedu, u Upravama Gradskih opština, Centru za preduzetništvo, u mesnim kancelarijama na gradskom… »

Dvojac iz Kabineta bivšeg gradonačelnika na novom poslu u Birou rada

Južne vesti 25.01.2017
Doskorašnji portparol gradonačelnika Niša Marko Rajić i službenica u Gradskoj kući Vanja Stojković, inače članovi SNS-a, napravili su “transfer” u Nacionalnu službu za zapošljavalje (NSZ), gde rade od kraja prošle godine. Kako kažu u NSZ… »

Bez vode više od mesec dana zbog duga koji se gomilao 6 godina

Južne vesti 25.01.2017
Iako dugovanja za vodu zastarevaju za godinu dana, Nenadu Ranđeloviću iz Niša je isključena voda u kući njegove majke, zbog duga koji je nastajao 6 godina. U Vodovodu kažu da Ranđelović može da plati dug veći od pola miliona dinara ili da pravdu… »