Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 25.01.2017

Ćerka Michaela Jacksona uverena da je njen tata ubijen

MTV Srbija 25.01.2017
"Svi u porodici to znaju", rekla je. U novom intervjuu za Rolling Stone, ćerka Michaela Jacksonsa otvoreno je progovorila o smrti svog oca. U svom prvom detaljnom intervjuu, Paris (18) je insinuirala da je njen otac ubijen. "Apsolutno", rekla je za… »

Evo kada T2 Trainspotting stiže kod nas

MTV Srbija 25.01.2017
Novi nastavak kultnog „Trainspottinga“ biće premijerno prikazan na festivalu PlayUK koji će od 16. do 19. februara biti održan u šest gradova Zapadnog Balkana. Festival PlayUK otvara upravo „T2 Trainspotting“, koji ponovo okuplja originalnu… »

Sziget festival objavio 18 novih imena

MTV Srbija 25.01.2017
Sziget festivalu ovoga puta pridružuju se Kasabian, Interpol, Billy Talent, The Kills i mnogi drugi! Evo ko će sve nastupiti na „Ostrvu slobode“ od 9. do 16. avgusta ove godine. Sziget je mesto gde posetioci mogu da uživaju u više od 50… »

6 Snapchat trikova za koje niste znali

MTV Srbija 25.01.2017
Obožavamo raznorazne trikove i smicalice koje Snapchat čine još zabavnijim za igru! Our Story iz bilo kog kraja sveta Od nedavno i Android i iOS korisnici mogu da objavljuju svoje postove u okviru opcije Our Story bez obzira na to u kojem se delu sveta… »

Da li ste znali da Channing Tatum svira klavir?

MTV Srbija 25.01.2017
Nismo ni mi! Ok, znali smo da Channing Tatum ima odlične plesne pokrete. Uostalom, svi smo gledali "Step Up" i "Magic Mike", ali glumac ima novi talent ili hobi, kojim će pridobiti još neka srca: sviranje klavira. Baš kao i mi "obični ljudi"… »

Ovaj detalj sigurno niste primetili kod „Štrebera“

MTV Srbija 25.01.2017
Čak i da si najveći fan serije „Štreberi“ (The Big Bang Theory), ova sitnica verovatno ti promiče iz epizode u epizodu... Skoro celih deset sezona serije „Štreberi“ je za nama, a mi smo tek sada otkrili jedan zanimljiv detalj. I to detalj… »

Louis Tomlinson i Steve Aoki premijerno izveli svoj singl u Americi

MTV Srbija 25.01.2017
Duo je gotovao u The Tonight Showu kod Fallona... Louis Tomlinson prošlog je meseca u britanskom X Factoru predstavio svoj prvi solo singl na kojem se udružio s Grammyjem nagrađenim producentom Steveom Aokijem. Pesmu je Louis napisao i posvetio svojoj… »

Michelle Williams o teškim trenucima nakon smrti Heatha Ledger

MTV Srbija 25.01.2017
Devet godina nakon smrti glumca, Michelle je otvoreno progovorila o sebi kao samohranoj majici, o vezama, preseljenju.... Michelle Williams ponovo je progovorila o smrti Heatha Ledgera koja se dogodila pre devet godina i koliko je to uticalo na nju i… »

Ovo je must have majica ove sezone!

MTV Srbija 25.01.2017
Nosile su je Natalie Portman, Rihanna, Jennifer Lawrence... Kad je prošle godine Maria Grazia Chuiri predstavila svoju prvu kolekciju za Dior, svi su govorili o toj jednoj majici. Nova kreativna direktorka kultnog modnog brenda poslala je na modnu pistu… »

Taylor objavila još jedan tizer za duet sa Zaynom

MTV Srbija 25.01.2017
Kad li nam stiže spot za pesmu „I Don’t Wanna Live Forever“? Uskoro! Ako je verovati Taylor Swift... Naša omiljena pop zvezda objavila je upravo novi tizer za spot za pesmu „I Don’t Wanna Live Forever“. Coming soon... #idontwannaliveforever… »