Izvor: OK radio arhiva vesti 25.01.2017

Le: Bezbroj nepravilnosti u trošenju budžeta

OK radio 25.01.2017
Krađa i zloupotreba u budžetu grada Leskovca za 2015. godinu nije bilo, ali jeste bilo bezbroj nepravilnosti i neracionalnog trošenja novca, o kojima će se ponovo raspravljati kada stignu takozvani odazivni i konačni izvešetaji Državne revizorske… »

Svaki drugi dan: Milioni za odštetu zbog ujeda

OK radio 25.01.2017
Specijalna komisija grada Vranja je u toku 2016. godine dodelila oko 4,5 miliona dinara na ime naknade štete od ujeda napuštenih pasa, potvrdila je predsednica ovog tela Marina Đorđević. Komisija u prethodnom sazivu nije zasedala od 25. decembra… »

Skupština potvrdila odluku o nagradama

OK radio 25.01.2017
Gradski parlament u Vranju je na svojoj 9. sednici, ovoga puta svečanoj, usvojio odluku o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada. Na samoj sednici odluku Mandatno-imunitetske komisije pročitao je Miroslav Nešić, predsednik ovog tela, uz… »

Zuja većinski vlasnik RTV-a?

OK radio 25.01.2017
Zoran Veličković Zuja postao je natpolovični vlasnik akcija RTV Vranje, saznaje OK Radio. Veličković je pre nekoliko meseci, po odluci akcionara, po treći put izabran za direktora ove medijske kuće, nakon što je pravno rešen status RTV, po kome… »

Ružić: SNS da uzvrati poštovanje SPS-u

OK radio 25.01.2017
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić ocenio je danas da je došlo vreme da Srpska napredna stranka (SNS) uzvrati poštovanje koje joj socijalisti godinama ukazuju. Ružić je u Leskovcu održao sastanak sa članovima Okružnog… »

Čikago broji mrtve, Tramp preti

OK radio 25.01.2017
Američki predsednik Donald Tramp je upozorio čelnike Čikaga da će poslati “federalce“ ukoliko ne budu uspeli da smanje nivo kriminaliteta u gradu. Najveći grad države Ilinois već godinama važi za “ratnu zonu“, a u javnosti se umesto… »

Ribarci otvoreni i za biznis

OK radio 25.01.2017
Vranje - Od srede na graničnom prelazu Ribarci kod Bosilegrada moguće je carinjenje i promet robe i za pravna lica. Nakon otvaranja ovog graničnog prelaza, Vladimir Zaharijev predsednik opštine Bosilegrad, kaže da je otvaranje prelaza gde je moguće… »

Srbija među visoko korumpiranim zemljama sveta

OK radio 25.01.2017
Organizacija "Transparensi Internešenel" objavila je u sredu Indeks percepcije korupcije za 2016. godinu. Ono što zabrinjava jeste loša pozicija Srbije, koja sa indeksom 42 zauzima 72. poziciju na listi. Ona već godinama ostvaruje sve lošiji skor na… »

Tragedija u italijanskom hotelu: Do sada 23 žrtve

OK radio 25.01.2017
Italijanski spasioci našli su danas još nekoliko tela u ruševinama hotela pogođenog lavinom, čime je broj žrtava povećan na 23, a potraga se i dalje nastavlja. Spasilački timovi saopštili su da se za šest ljudi još traga. Lavina, 18. januara… »

Ko je iz policije i zašto tukao dečake?

OK radio 25.01.2017
Ni mesec dana nakon što su iz redakcije Južnih vesti Policijskoj upravi u Nišu postavljena pitanja o hapšenju tokom koga su dvojica maloletnika bila povređena, nema odgovora ko ih je i zbog čega tukao. Odgovore na ova pitanja čekaju i roditelji… »