Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Le: Bezbroj nepravilnosti u trošenju budžeta

OK radio 25.01.2017
Krađa i zloupotreba u budžetu grada Leskovca za 2015. godinu nije bilo, ali jeste bilo bezbroj nepravilnosti i neracionalnog trošenja novca, o kojima će se ponovo raspravljati kada stignu takozvani odazivni i konačni izvešetaji Državne revizorske… »

Svaki drugi dan: Milioni za odštetu zbog ujeda

OK radio 25.01.2017
Specijalna komisija grada Vranja je u toku 2016. godine dodelila oko 4,5 miliona dinara na ime naknade štete od ujeda napuštenih pasa, potvrdila je predsednica ovog tela Marina Đorđević. Komisija u prethodnom sazivu nije zasedala od 25. decembra… »

Skupština potvrdila odluku o nagradama

OK radio 25.01.2017
Gradski parlament u Vranju je na svojoj 9. sednici, ovoga puta svečanoj, usvojio odluku o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada. Na samoj sednici odluku Mandatno-imunitetske komisije pročitao je Miroslav Nešić, predsednik ovog tela, uz… »

Zuja većinski vlasnik RTV-a?

OK radio 25.01.2017
Zoran Veličković Zuja postao je natpolovični vlasnik akcija RTV Vranje, saznaje OK Radio. Veličković je pre nekoliko meseci, po odluci akcionara, po treći put izabran za direktora ove medijske kuće, nakon što je pravno rešen status RTV, po kome… »

Ribarci otvoreni i za biznis

OK radio 25.01.2017
Vranje - Od srede na graničnom prelazu Ribarci kod Bosilegrada moguće je carinjenje i promet robe i za pravna lica. Nakon otvaranja ovog graničnog prelaza, Vladimir Zaharijev predsednik opštine Bosilegrad, kaže da je otvaranje prelaza gde je moguće… »

Ko je iz policije i zašto tukao dečake?

OK radio 25.01.2017
Ni mesec dana nakon što su iz redakcije Južnih vesti Policijskoj upravi u Nišu postavljena pitanja o hapšenju tokom koga su dvojica maloletnika bila povređena, nema odgovora ko ih je i zbog čega tukao. Odgovore na ova pitanja čekaju i roditelji… »

Zaharijev: Vanredno, ali pod kontrolom

OK radio 25.01.2017
Vranje - Zbog velikih količina snega koji je poslednjih dana pao, u opštini Bosilegrad proglašena je vanredna situacija, potvrdio je predsednik Vladimir Zaharijev. Zaharijev kaže da su posle mesec dana borbe sa snegom poslednje padavine napravile… »

Ipak: Otkrivena tajna dobitnika Svetosavske nagrade

OK radio 25.01.2017
Medicinska škola u Vranju dobitnik je ovogodišnje Svetosavske nagrade, potvrdila je OK Radiju direktorka škole Gordana Jovanović. Nagradu za profesora predmetne nastave dobila je Tanja Rusimović, profesorka srpskog jezika i književnosti gimnazije… »

Veličković: Dok ima posla, nema viška sestara

OK radio 25.01.2017
Po sistematizaciji, u Zdravstvenom centru (ZC) u Vranju postoji višak medicinskih sestara u Domu zdravlja (DZ), ali se one angažuju kao ispomoć u Bolnici, kaže v.d. direktor ZC-a dr Dragan Veličković. Veličković potvrđuje da po sistematizaciji… »

Turci u jumku: Maydeni stiže na proleće

OK radio 25.01.2017
Delegacija turskih privrednika iz firme „Maydeni Istanbul“ posetila je „Jumko“ iz Vranja u okviru nastavka pregovora u vezi zakupa pogona ovog preduzeća. Branislav Popović, predsednik NO „Jumka“, navodi da je turska firma zainteresovana za… »