Izvor: Politika/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Više lančanih sudara zbog leda, jedna osoba poginula

Politika 25.01.2017
Saobraćaj je na autoputevima i glavnim putnim pravcima van većih gardova jutros umerenog inteziteta, a na teretnim terminalima za izlazak iz zemlje i dalje su du\a zadrzavanja, saopštio je AMSS. Od 50 do 100 metara vidljivost je smanjena na području… »

Ponovo radi klanica u Žitištu

Politika 25.01.2017
Šansa za novi početak živinarske prerađivačke industrije u srednjem Banatu stiže iz Niša. Žitište – Realni su izgledi da posle više neuspelih pokušaja ponovo proradi živinarska klanica, nekada najveće preduzeće u Žitištu. Ovde je već… »

Korzo na zaleđenom Tamišu

Politika 25.01.2017
Gradski štab upozorava na opasnost, ali Pančevci ne žele da propuste retku priliku da šetaju sredinom zaleđene reke. Pančevo – Ovih dana je uobičajen prizor vode okovane ledom, ali je i u Pančevu, na Tamišu, zabrinjavajuća slika opuštenih… »

Fijakerom od „Politike” do Skupštine

Politika 25.01.2017
„Obično sam iz parlamenta išao u kafanu ’Prozor’, tu blizu ’Politike’, i tada otpuštao kočijaša. Sednem za sto, naručim piće, počnem da sastavljam tekst i po pravilu ubrzo se pojavljuje neko od ministara, kadikad čak i sami predsednik… »

Fotelja rezervisana za SPS još prazna

Politika 25.01.2017
Branče Stojanović (SPS), zamenik predsednika Skupštine grada, tvrdi da je dogovor sa gradonačelnicom već postignut, ali nije želeo da otkriva ime budućeg većnika. Smederevo – Iako je još u novembru lokalni parlament Smedereva promenio Statut… »

I Nišlije traže pomoć premijera

Politika 25.01.2017
Niš – Pošto je premijer Aleksandar Vučić reagovao na visoke račune za struju i time ulio veliku nadu građanima odlukom da će im više naplaćeni novac biti vraćen, i građani Niša očekuju zaštitu zbog iznenadnih enormnih računa za grejanje… »