Izvor: Press/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Bil Klinton rekao: Srbija mora pognuti glavu zbog..

Press 25.01.2017
Kako se navodi... Kako se nezvanično saznaje, Bil Klinton je 1999. godine izjavio, tokom bombardovanja, da Srbija mora pognuti glavu zbog svoje zle politikke. "Oni nisu izvršili revolt zbog svoje politike i sada snosi posledice", izjavio je on.… »

Proročanstvo: Reći svetski rat samo što nije, Srbija vraća...

Press 25.01.2017
Kako se saznaje... Deda Gvozden je živeo na Rtnju i bavio se sakupljanjem trava i spravljanjem lekovitih čajeva. Umro je 2005. godine, a u celom kraju je bio poznat kao mudar čovek, kod koga su radi saveta dolazili ljudi iz daleka. Ipak, za njegovu… »

Nevladine organizacije: Srpske izbeglice da se vrate odakle su...

Press 25.01.2017
Sramotna izjava.... Nevladine organizacije koje pomažu imigrantima iz ratom zahvaćenih područja Sirije, Iraka, Libije… ostale su šokirane scenom koju su videle. Kako se navodi u saopštenju NVO za brigu o bliskoistočnim migrantima, oni nisu imali… »

U Srbiji od raka godišnje umre više od 20.000 ljudi

Press 25.01.2017
U Srbiji se svake godine dijagnostikuje oko 36.000 novih slučajeva malignih bolesti, a godišnje od raka umre više od 20.000 ljudi, upozorilo je Udruženje pacijenata obolelih od raka debelog creva i jetre. U Srbiji se svake godine dijagnostikuje oko… »

Vraća se vojni rok: Konačno će i Srbin ići...

Press 25.01.2017
Kako se saznaje... Kako beogradski mediji prenose, vojni rok će biti vraćen od sledeće godine i produžen na 6 meseci. "Konačno će mladi Srbi ići u vojsku", izjavio je jedan vojni analitičar.… »

Novi propisi: Gej parovi će moći da usvajaju...

Press 25.01.2017
Kako se saznaje... Kako se nezvanično saznaje, uskoro će se regulisati zakon o gej brakovima, kao i usvajanju dece od strane istih. "Vreme je da se menjamo", izjavio je portparol gej zajednice Jović.… »

Evropska zabrana: Srbija neće smeti da slavi slave kada...

Press 25.01.2017
Kako beogradski mediji prenose... Kako se saznaje, ukoliko se Srbija bude odlučila da se priključi Evropskoj Uniji, moraće da se sprovede evropski zakon o zabrani paganskih običaja među koje spadaju i slavljenje slave. "To će biti presudan momenat… »

Ko je ovih dana video najlepši srpski vodopad zanemeo je

Press 25.01.2017
Zbog niskih temperatura zaledila je voda na vodopadu Lisine, spomeniku prirode i turističkoj atrakciji na padinama Beljanice, blizu Resavske pećine. foto: blic.rs Zaleđena voda sa visine 25 metara, nisko rastinje oko njega okićeno injem, ambijent… »

Par stepeni više, pahulje ponegde

Press 25.01.2017
U Srbiji će i danas biti hladno i oblačno uz poneku pahulju u južnim i centralnim delovima zemlje. Na severu će biti suvo. Foto:B92.net Temperatura će biti par stepeni viša u odnosu na jucerašnji dan, a maksimalna će sostići jedan stepen u… »