Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 25.01.2017

Ako vam se monotonija uvukla u krevet, uz ovih pet caka unećete vatromet u seksualni život!

Prva 25.01.2017
Velika je razlika između prosečnog, dosadnog seksa i seksa koji se pamti, a tako je lako preći u ovu drugu kategoriju. KONTAKT OČIMA Verovatno se plašite da će to izgledati čudno i jezivo, ali verujte nam da neće. Kontakt očima je najbrži i… »

Nesvakidašnja promocija knjige priča Lazara Ristovskog "Ulična akademija"

Prva 25.01.2017
U prepunom Delfi Caféu u utorak, 24. januara, održana je promocija druge knjige priča Lazara Ristovskog „Ulična akademija“. Događaje iz svakodnevnog života i sudbine „malih ljudi“ prate u svakoj priči iznenađujući obrti, a dramatičnost… »

Prvo što ste ugledali na slici pokazuje kakvi ste u životu

Prva 25.01.2017
Jeste li snažni ili pomalo umorni od svega, kakvog ste karaktera, kako bliski ljudi uiču na vas... Moguće je videti lobanju iili ženu pognute glave. Prvo ste videli lobanju Lobanja je simbol snage i otkriva čoveka spremnog za nove izazove. To što… »

Članovi "Andergrada" odgovaraju: Ima li krokodila u podzemlju Beograda?

Prva 25.01.2017
Mnogi Beograđani ne znaju šta se skriva ispod ulica kojima svakodnevno prolaze. Ne znaju da je pod njihovim nogama čitava mreža tunela, prolaza koji čine jedan mali grad. O projektu „Andergrad“, koji istražuje ovaj deo malo poznati Beograd… »

Jednostavno je lepo:Trikovi za lepotu Ivanke Tramp

Prva 25.01.2017
Ćerka Donalda Trampa pleni svojom lepotom, a ključ je u jednostavnosti. Njene trikove za lepotu, svaka žena može da primeni. Kada čujete ime Ivanka Tramp, verovatno su vam prva asocijacija dijamanti, visoke štikle i skupocene haljine, što i nije… »

Vladeta Jerotić: Ako je dete nemirno, pusti ga, često je to inteligentno i bistro biće

Prva 25.01.2017
Istaknuti neuropsihijatar i psihoterapeut Vladeta Jerotić objašnjava šta znači imati nemirno dete i koliko je važna roditeljska ljubav. Zabrana Zabrana, čuvena zabrana. U porodici, kad bi detetu otac ili majka rekli “nemoj to raditi” ili… »

Samo oprezno: Prepečeni krompir i tost mogu izazvati rak!

Prva 25.01.2017
Kako da znamo pravu meru za pečenje krompira i tosta? Hleb i krompirići mogu da izazovu rak, tvrdi Britanska agencija za standarde u ishrani koja je 23. januara 2017. godine pokrenula kampanju "Uvek birajte zlatno", piše Lovesensa. Opasna supstanca… »

Šta vašem astrološkom znaku donosi vladavina VODOLIJE od 21. januara do 19. februara 2017. godine

Prva 25.01.2017
Najlepše iznenađenje period Vodolije donosi Lavu! Evo šta vama zvezde najavljuju.. OVAN (21. 3. - 20. 4.) Posao Ulazak Merkura u znak Jarca uneo je novu pozitivnu energiju u dešavanja na poslovnom planu. Sada je fokus na realizaciji ranijih dogovora… »

Našli smo foru da se rasanite posle ručka!

Prva 25.01.2017
Upravo ste se vratili sa pauze za ručak i radni sto vas zove – u stvari onaj prostor ispod stola. Mami vas: "Dođi ovde dole i pridremaj!" Ali, vi imate rok koji morate da ispoštujete, a ni oni izveštaji neće se napisati sami. Zaključak: nadrljali… »