Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 25.01.2017

Irski grad umoran od pogrešnih noćnih poziva

RTV 25.01.2017
VESTPORT - Stanovnici irskog grada Vestporta provode neprospavane noći zbog neprestanih pogrešnih noćnih poziva svojih sunarodnika upućenih britanskoj porno telefonskoj liniji koja ima isti početni broj kao pozivni broj njihovog grada. Političari i… »

Film Zoolander 2 na vrhu nominacija za Zlatnu malinu

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Komedija "Zoolander 2" sa Benom Stilerom i blokbaster "Betmen protiv Supermena" sa Benom Aflekom osvojili su najviše nominacija za "Zlatnu malinu", "nagradu" koja se dodeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini. "Prošle godina je… »

Turski folker: Ja sam otac Adel

RTV 25.01.2017
ANKARA - Turski folk pevač iz Bodruma Mehmet Asar (52) tvrdi da je otac britanske pop zvezde Adel, prenosi makedonska agenciaj MIA. Asar je javnosti saopštio da je imao kratku romansu s Adelinom majkom Peni Adkins, kada je ova bila na odmoru u njegovom… »

Rođendanski koncert i bazar za prihvatilište

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - U Novosadskom pozorištu 27. januara u 19 časova održaće se rođendanski koncert i bazar za prihvatilište. Dajući uvek samo dobijaš. Ovom rečenicom vodili su se glumci Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz kada su svoj 44. rođendan… »

Madona usvaja još dvoje dece iz Malavija

RTV 25.01.2017
LILONGVE - Američka pop-zvezda Madona podnela je zahtev u Malaviju za usvajanje još dvoje dece, saopštio je portparol suda za AFP. "Sud razmatra da li Madona može da usvoji to dvoje dece", rekao je portparol. Madona je lično podnela zahtev za… »

Potvrđen naslov najnovijeg filma "Star Wars" franšize

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Distributerska kuća "Taramaunt" saopštila je da je potvrđen naslov najnovijeg filma "Star Wars" franšize - "The Last Jedi". Scenario i režiju filma "The Last Jedi" potpisuje Rajan Džonson, producenti su Ketlin Kenedi i Ram Bergman, a… »