Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Srbijo pomozimo filipu (3): Preživeo je 12 hemoterapija i 30 zračenja, a sada mu treba vaša pomoć

Srbija danas 25.01.2017
Filip Stevanović oboleo je u julu od malignog tumora. Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Filipa Stevanovića (3) koji je oboleo od malignog tumora. Jula 2015. godine Filip je primio redovnu vakcinu i… »

I danas najviša temperatura u minusu: U Beogradu će ponovo padati sneg

Srbija danas 25.01.2017
Srbiju i danas očekuje hladan dan uz snežne padavine. U Srbiji je jutros umeren i jak mraz, a u većem delu dana biće oblacno i hladno, ponegde sa slabim snegom, a na severu i zapadu maglovito. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja… »

Ivanić: Najava da će bošnjačka strana pokrenuti reviziju tužbe protiv Srbije je povratak unazad

Srbija danas 25.01.2017
Ivanić smatra da je političko stanje vrlo ozbiljno. U Sarajevu je danas održan sastanak lidera stranaka koje čine vlast na državnom nivou, posle koga je predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić u vezi moguće revizije tužbe protiv Srbije… »

Srbi u Crnoj Gori u borbi za prava: Ne diskriminišite ćirilicu

Srbija danas 25.01.2017
Izopštavanje iz državnog i administratvinog komuniciranja težak udarac očuvanju srpskog nacionalnog, kulturnog i jezičkog identiteta. Srbi u Crnoj Gori upozorili ombudsmana i državne institucije na nedopustiv diskriminatorski čin prema upotrebi… »

Vratilo mu se kao bumerang: Nakon izjave o Jasenovcu, Mesić postao predmet Izrugivanja (foto)

Srbija danas 25.01.2017
Nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić našao se na udaru društvenih mreža, nakon što je objavljena njegova izjave iz 1992. u kojoj on poriče da je Jasenovac bio logor smrti i tvrdi da je to bio "radni logor" u kojem su se mnogi logoraši… »