Izvor: Studio B arhiva vesti 25.01.2017

Poslovno-stambeni objekat na mestu nekadašnjeg Saveznog MUP-a

Studio B 25.01.2017
Poslovno-stambeni objekat „Skyline Belgrade“ biće izgrađen u centru grada na mestu nekadašnjeg Saveznog MUP-a, a gradnja bi, kako se očekuje, trebalo da počne u avgustu ili septembru. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i glavni gradski… »

Oprez zbog poledice: Padovi, sudari, nesreće

Studio B 25.01.2017
Jedan muškarac je poginuo, a četiri osobe su povređene u dva lančana sudara jutros na obilaznici kod Batajnice na novom novosadskom putu. Lančani sudar i na Ibarskoj magistrali. Padovi na ulicama. Zapalilo se vozilo Hitne pomoći. Nesreća se… »

Srbi u Crnoj Gori upozorili na diskriminatorski odnos prema ćirilici

Studio B 25.01.2017
Srbi u Crnoj Gori upozorili ombudsmana i državne institucije na nedopustiv diskriminatorski čin prema upotrebi ćiriličnog pisma u toj državi, koja je ravnopravna sa latiničnim, a gotovo je u potpunosti izopštena iz državnog i administrativnog… »

Srbija članica Eurotransplanta

Studio B 25.01.2017
Bord Eurotransplanta odlučio je večeras da primi Srbiju u tu organizaciju, što znači da pacijenti koji čekaju transplantaciju mogu brže dobiti organ, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Ugovor o članstvu biće potpisan na godinu dana, a… »

Završena evakuacija Višeg suda, lažna dojava

Studio B 25.01.2017
Evakuacija beogradskog Višeg suda u Katanićevoj ulici je završena pošto je utvrđeno da je anoninma dojava o bombi bila lažna, rečeno je Tanjugu u tom sudu. Nakon što je policija obavila kontradiverzioni pregled zaposleni i građani se vraćaju u… »

Zabrana ulaska vozilima na groblje Nova Bežanija

Studio B 25.01.2017
Ulazak motornim vozilima na groblje Nova Bežanija neće biti dozvoljen u nedelju, 29. januara, od 10.30 do 15.30 sati, najavljeno je iz JKP „Pogrebne usluge”. Kako se navodi, u nedelju će važiti takav režim zbog održavanja sahrana. Ulazak… »

SNS: Svi odbornici NS u Mionici prešli u SNS

Studio B 25.01.2017
Svi odbornici Nove Srbije u Skupštini opštine Mionica pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je Opštinski odbor SNS u Mionici. „U prethodne dve godine zajedno smo radili na razvoju Mionice i nastavićemo zajedno da se borimo protiv… »

Vaučeri za besplatnu školu plivanja

Studio B 25.01.2017
Sekretarijat za sport i omladinu poziva sugrađane da preuzmu vaučere kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja i usavršavanje tehnike plivanja. Kako je saopšteno iz ovog sekretarijata, podela vaučera će se do 27. januara vršiti u… »

Sednica Skupštine grada

Studio B 25.01.2017
Odluka o rebalansu budžeta Grada Beograda za 2017. godinu usvojena je na današnjoj sednici gradske skupštine. Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović istakao je da rebalansom budžeta obim sredstava nije promenjen, ali su izmenjene pojedine stavke… »

Dogovorena serija dijaloga, da se „spusti lopta“

Studio B 25.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao da je sa visokom delegacijom iz Prištine, a uz podršku EU, dogovoreno da se nastavi serija dijaloga na visokom nivou, kao i da se „spusti lopta“ u izjavama zvaničnika. Tači već posle pet minuta prekršio… »