Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 25.01.2017

Nikolija i Relja napravili nezapamćen skandal u avionu?

Svet 25.01.2017
Pevačica Nikolija Jovanović i njen izabranik reper Relja Popovič izazvali su skandal u avioni kada su se vraćali iz Ciriha za Beograd. Oni su, naime, kupili karte za jeftiniju, ekonomsku klasu, ali su po ulazak otišli i opušteno seli u skplju… »

Bora Čorba mesec dana nije okusio alkohol, ali ako samo malo gucne…

Svet 25.01.2017
Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, vratio se lečenju od alkoholizma pošto prethodna višegodišnja terapija nije dala željeni efekat, pa se nedavno u Pinkovim zvezdama pojavio pijan i sebi sam izvadio zub tokom snimanja. On otvoreno priča… »

Četvrto dete na putu? Mirka Vasiljević radila test u emisiji! (foto)

Svet 25.01.2017
Ovih dana aktuelna je vest da Mirka Vailjević i Vujadin Savić rade na četvrtom detetu. Glumica je u Ami Dži šou rešila da prekine nagađanja. “Kome je to akltuelno više?! Ovoga sekunda nisam trudna, ali već sledeće sekunde – videćemo”… »

Katarina Šišmanović za novi “Hello!” otkriva: Bila sam na ivici anoreksije, osećala sam se veoma loše

Svet 25.01.2017
Katarina Šišmanović, bivša voditeljka emisije “Sve za ljubav”, za “Hello!” je progovorila je o zdravstvenim problemima Katarina je otkrila da je pre nekoliko godina zanemarila zdravlje zbog čega je drastično smršala. “Nekada nisam… »

Dona Ares se ponovo bori za život: Pevačica treći put obolela od karcinoma

Svet 25.01.2017
Bosanska pevačica Dona Ares obavestila je fanove da opaka bolest se javila i treći put. “Za sve treba priprema, pa tako i za hemoterapiju. Ovo je port. Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osećam se kao da imam neki čip, ali bolje i… »

Kulićeva pobesnela: Vesna isterivala đavola iz Miljane! (video)

Svet 25.01.2017
Vesni Rivas odlučila je da pokaže malo svojih moći u Parovima, pa je prvo kroz šalu počela da isteruje đavole iz Miljane Kulić. Međutim, Miljana je čitav ritual shvatila veoma ozbiljno, pa je počela da se dere. “Beži od mene, ona se bavi… »

Sija burma: Prijovićka i Filip se tajno venčali? (foto/anketa)

Svet 25.01.2017
Aleksandra Prijović pohvalila se na Instagrmu da je završila svoju novu pesmu “Litar vina, litar krvi”, koju je uradila sa kolegom Acom Pejovićem. Ipak, veoma brzo ova informacija pala je u drugi plan i to sve zbog toga što se na fotografiji vidi… »

Novi dan i nove jezive prozivke Kristijana na račun Čabarkape, Aleksandre Subotić i Jelene Krunić! (video)

Svet 25.01.2017
Kristijan Golubović i danas je telefonskim putem nastavio da proziva Aleksandra Čabarkapu, kao i Jelenu Krunić i Aleksandru Subotić. On se iz zatvora uključio u vilu Parova i nastavio sa teškim uvredama i optužbama. Prvo je isprozivao Krunićevu… »

Ona je ta učesnica Parova koja je slaba na Marjanovića, i poručuje mu: Zorane, željno te iščekujem! (foto)

Svet 25.01.2017
Učesnica rijalitija “Parovi“ Ana Marija Džambazov (27) priznala da je ona ta ukućanka Parova koja je slaba na Zorana Marjanovića! Dan nakon što je Kurir otkrio da se jedna ukućanka luksuzne vile raspituje za muža ubijene pevačice Jelene… »

Zaustavlja dah: Ćerka Mileta Kitića zavodi oblinama u bikiniju (foto)

Svet 25.01.2017
Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića otišla je sa majkom Martom Savić na odmor u Dominikansku Republiku. Mlada pevačica na društvene mreže redovno postavlja fotografije sa odmora, a niko nije ostao ravnodušan nato kako izgleda u bikiniju.… »