Izvor: Tračara arhiva vesti 25.01.2017

Nikolija i Relja napravili skandal u avionu

Tračara 25.01.2017
Nakon nekoliko dana provedenih u Cirihu, gde su u jednoj diskoteci imali zajednički nastup, estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović vratili su se avionom u Beograd, ali su tokom leta napravili pravu pometnju. Kako prenosi Alo, oni su, iako su… »

Madonna želi da usvoji još dvoje dece

Tračara 25.01.2017
Madonna želi da proširi svoju porodicu i podnela je zahtev za usvajanje dvoje dece iz Malavija. Kraljica popa je u ovoj afričkoj zemlji već 2008. godine usvojila sina Davida, a godinu dana kasnije i ćerku Marcy James. Strani mediji preneli su da se… »

Katarina Šišmanović: Bila sam toliko mršava da to nije bilo zdravo

Tračara 25.01.2017
Katarina Šišmanović u nedavnom intervjuu govorila je o ozbiljnim zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala nekoliko godina ranije. Lepa brineta je nakon okončanja višegodišnje veze sa Goranom Stamenkovićem, rešila je da napusti voditeljski… »

Donna Ares treći put vodi borbu sa kancerom

Tračara 25.01.2017
Pevačica Donna Ares podelila je danas tužnu vest da joj se kancer vratio i da treći put vodi borbu sa ovom opakom bolešću. Bosanska zvezda je na Instagramu objavila fotografiju iz bolnice i pored nje napisala veoma dirljivu poruku svojim pratiocima… »

Evo šta je Divna Karleuša dobila od ćerke Jelene na poklon za 60. rođendan

Tračara 25.01.2017
Nakadašnja najvoljenija radio-voditeljka Divna Karleuša juče je proslavila 60. rođendan, a njena ćerka Jelena Karleuša čestitala joj je na poseban način na društvenim mrežama. Pevačica je na Twitteru podelila dve crno-bele fotografije na kojima… »

Objavljeno 16 novih imena koja dolaze na Sziget

Tračara 25.01.2017
Festival Sziget, prava poslastica za ljubitelje muzike i umetnosti u trajanju od nedelju dana, i ove godine ima šarenolik i zanimljiv lajn-ap, koji će, između ostalog, činiti Kasabian, Interpol, Billy Talent, Flume, Crystal Fighters, Charli XCX i… »

Kristijan Golubović ponovo u ‘Parovima’ proziva pojedine ukućane

Tračara 25.01.2017
Verbalni rat između Aleksandra Čabarkape, Jelene Krunić, Aleksandre Subotić i Kristijana Golubovića i dalje ne prestaje, a Kristijan se ponovo uključio u program iz zatvora i ukućanima u Parovima uputio teške reči. “Kada ste od samog puberteta… »

Umrla manekenka iz Bajaginog spota ‘Tišina’

Tračara 25.01.2017
Pedesetdvogodišnja Nadežda Banović, nekadašnja misica Crne Gore, preminula je 22. januara, a juče je sahranjena u Nemačkoj, gde je živela poslednjih godina, kako prenosi Alo. Manekenka, koja je ostala upamćena po spotu Tišina Bajage i… »

Preporuka serije za gledanje: Serija nesrećnih događaja

Tračara 25.01.2017
Od 13. januara imamo prilike da uživamo u još jednoj ekranizaciji knjiga, a za to se pobrinula kompanija Netflix. Najnoviji projekat tvoraca prošlogodišnjih hit-serija Stranger Things, To Get Down i Luke Cage je porodična avantura namenjena publici… »

Kylie, Khloe i Kourtney ne zovu Kim Kardashian na druženje

Tračara 25.01.2017
Ko bi rekao da sestre Kim Kardashian ne žele da se druže sa njom i da je ne uključuju u dogovore koje međusobno prave. Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian i najmlađa Kylie Jenner juče su se okupile i sve tri imale su veoma slične odevne… »