Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Niš: Udario dete automobilom, pa pobegao

Večernje novosti 25.01.2017
Bahati vozač udario je četrnaestogodišnje dete i odmah se velikom brzinom udaljio sa lica mesta. Dečak N.Đ. je zadobio povrede ruke i u stabilnom je stanju. Bahati vozač udario je četrnaestogodišnje dete i odmah se velikom brzinom udaljio sa lica… »

Ponoviti izbor direktora Karlovačke gimnazije

Večernje novosti 25.01.2017
Pokrajinska prosvetna inspekcija poništila konkurs za čelnika Karlovačke gimnazije. Nisu navedeni svi zakonski uslovi, pogotovu da izabrani kandidat ima položen ispit. POKRAJINSKA prosvetna inspekcija poništila je konkurs za izbor direktora… »

Odluka o zemljoradničkoj zadruzi u Banatskom Višnjićevu dospela pred Vrhovni kasacioni sud

Večernje novosti 25.01.2017
Zadrugari "Branka Gleđe" bore se za 270 hektara zemlje vredne 3,5 miliona evra. DRŽAVA i zadrugari "Branka Gleđe" iz Banatskog Višnjićeva, u opštini Žitište, nastavljaju bitku za 270 hektara najplodnih oranica koje prvi put u veku nisu obrađene i… »

Servis umesto birokratije

Večernje novosti 25.01.2017
Po uvođenju jedinstvenog sistema, na jugu Srbije nova-stara rukovodstva privrednih komora. Obavezna članarina "razrezana" po grupama, u zavisnosti od lanjskog profita. PRVE efekte uvođenja jedinstvenog komorskog sistema privrednici će osetiti idućeg… »

Jedni žedni, drugi rasipaju

Večernje novosti 25.01.2017
Reagovanje direktora JP "Pešterski vodovod" Muhameda Mujovića. NOVI PAZAR - Uprkos hladnoći, uspeli smo da otklonimo dva kvara na "Pešterskom vodovodu" i bar malo poboljšamo snabdevanje na centralnom delu visoravni, gde su ove zime vladale najveće… »

PUPS napustio naprednjake

Večernje novosti 25.01.2017
Prvo ovogodišnje zasedanje lokalne Skupštine u Novoj Varoši, obeležilo je novo "krunjenje" opozicije jer se odbornik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Đajić priklonio vladajućoj većini. NOVA VAROŠ - Prvo ovogodišnje zasedanje lokalne… »

Nove subvencije iz opštinske kase

Večernje novosti 25.01.2017
Stariji od 65 godina, korisnici državne novčane pomoći, ali i mnoge druge kategorije građana u Paraćinu, ponovo će moći da računaju na velike popuste iz opštinske kase. PARAĆIN - Stariji od 65 godina, korisnici državne novčane pomoći, ali i… »

Humanitarne večeri Pomažu deci dijabetičarima

Večernje novosti 25.01.2017
Studenti treće godine hotelijerstva u Novom Sadu, koji već duže od decenije organizuju humanitarne tematske večeri, nastavljaju tradiciju i ove godine. STUDENTI treće godine hotelijerstva na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo… »

Vozač nastavio štrajk: Gladuje za otpremninu

Večernje novosti 25.01.2017
Vozač JP za prevoz putnika "Vrbas" Miodrag Piksi Blagojević nastavio je štrajk glađu. VRBAS - Vozač JP za prevoz putnika "Vrbas" u Vrbasu Miodrag Piksi Blagojević nastavio je štrajk glađu, koji je po najvećoj hladnoći počeo 23. januara ispred… »

JKP "Polet" u Valjevu Opstrukcija veća od dobiti

Večernje novosti 25.01.2017
Direktor JKP "Polet" u Valjevu Ljubinko Andrić se obratio javnosti. Zašto je delu zaposlenih kasnio obračun plata uoči Božića? VALjEVSKI "Polet" je tokom minule godine ostvario dobit od 300.000 do milion dinara - saopštio je direktor ovog javnog… »