Regioni arhiva vesti 25.01.2017

Le: Bezbroj nepravilnosti u trošenju budžeta

OK radio 25.01.2017
Krađa i zloupotreba u budžetu grada Leskovca za 2015. godinu nije bilo, ali jeste bilo bezbroj nepravilnosti i neracionalnog trošenja novca, o kojima će se ponovo raspravljati kada stignu takozvani odazivni i konačni izvešetaji Državne revizorske… »

Niš: Udario dete automobilom, pa pobegao

Večernje novosti 25.01.2017
Bahati vozač udario je četrnaestogodišnje dete i odmah se velikom brzinom udaljio sa lica mesta. Dečak N.Đ. je zadobio povrede ruke i u stabilnom je stanju. Bahati vozač udario je četrnaestogodišnje dete i odmah se velikom brzinom udaljio sa lica… »

Svaki drugi dan: Milioni za odštetu zbog ujeda

OK radio 25.01.2017
Specijalna komisija grada Vranja je u toku 2016. godine dodelila oko 4,5 miliona dinara na ime naknade štete od ujeda napuštenih pasa, potvrdila je predsednica ovog tela Marina Đorđević. Komisija u prethodnom sazivu nije zasedala od 25. decembra… »

Osnovali firmu u Pazaru pa varali ljude

Radio sto plus 25.01.2017
Kragujevačka policija uhapsila je danas M.R. (30) i S.S. (36) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanja službene isprave. Oni se terete da su osnovali firmu sa prijavljenim sedištem u… »

Upozorenje AMSS: Oprez zbog magle i poledice

N1 Info 25.01.2017
Vozači u Srbiji večeras treba da budu posebno oprezni zbog magle i poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije i dodao da je saobraćaj na putevima umeren, bez zastoja. AMSS je preneo da slab sneg pada u centralnoj Srbije, a magle i sumaglice ima… »

Potvrđeni laureati najviših gradskih priznanja

Jugmedia 25.01.2017
Ovogodišnji dobitnici javnih priznanja povodom Dana grada i 139.godina od oslobođenja Vranja od Turaka su doktor Dobri Nikolić, general Zoran Lubura i poznati fudbaler Vlada Stošić Cincar, odlučili su odbornici Skupštine grada na sednici 9. sednici… »

Tigar AD učestvuje u akciji “Mi podržavamo dojenje”

Pirotske vesti 25.01.2017
24SHARES Podeli Tvituj Kompanija Tigar AD priključila se akciji pod nazivom „Mi podržavamo dojenje“. Cilj ove akcije je da se podigne svest u javnosti o prisutnosti majki koje doje i značaju dojenja za majke i decu. U prilog tome postavljeni su… »

Demokrate o visokim računima u Nišu

Jug press 25.01.2017
NIŠ Danas se povodom visokih računa za grejanje oglasio i niški DS. DS izražava potpunu podršku Udruženju stanara koje se dugo već bori protiv nesposobnih rukovodioca koji obmanjuju sugrađane i poziva rukovodstvo grada i Toplane da zaista počnu… »

Čačak: Formirana nova odbornička grupa, Dveri ostale bez dvoje zastupnika

Blic 25.01.2017
Odbornička grupa Dveri u Skupštini Čačka ostala je bez dva odbornika, nakon što su Bratislav Ćurčić i Lidija Tanović, predstavnici stranke Jedinstvena Srbija, odlučili da formiraju novu grupaciju u lokalnom parlamentu. Oni su se udružili sa… »

OŠ „J.J. Zmaj“ u Vranju uručeni slatki paketi

Jug press 25.01.2017
VRANJE Ruska kompanija ,,RŽD International“ uručila je 1.800 paketa učenicima u tri škole u Srbiji koje su pod njenim pokroviteljstvom. Među njima je i OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju. Time je ova kompanija nastavila realizaciju velikog… »