Automobili arhiva vesti 26.01.2017

Srbi spremni za revolucionarnu promenu!

Alo 26.01.2017
Građani Srbije su veoma otvoreni prema upotrebi automobila bez vozača, pokazalo je istraživanje svetske kompanije za proizvodnju guma Goodyear, sprovedeno u saradnji sa Londonskom školom za ekonomske i političke nauke (LSE). Kako je saopštila ta… »

Besplatna pomoć na putu uz NISOTEC proizvode

Auto blog 26.01.2017
Kompanija NIS je zbog velikog interesovanja potrošača proširila asortiman NISOTEC motornih ulja čijom kupovinom potrošač obezbeđuje pravo na poklon vaučer putne asistencije u okviru akcije „Pomoć na putu“. Sada kupci 12 NISOTEC proizvoda… »

Volkswagen privremeno prekida proizvodnju Passata

Auto blog 26.01.2017
Ne ide sve po planu za Volkswagen. Zbog opadanja potražnje za Passatom, limuzinskom i karavanskom verzijom, šefovi nemačkog automobilskog proizvođača će na nekoliko dana prekinuti njegovu proizvodnju. Emden fabrika zapošljava 9.000 radnika, a neće… »

Već 25 godina prodaje nov automobil iz 1992.

Auto blog 26.01.2017
Jedan kanadski prodavac automobila u svom salonu još uvek nudi "novi" Cadillac Allante proizveden pre dve i po decenije. Mnogi zaljubljenici u starije modele automobila, za koje su emotivno vezani, tvrde da bi rado kupili takvo vozilo, kada bi se i dalje… »

Ovako bi mogla da izgleda Alfa GTL Series Evo

Auto blog 26.01.2017
Ponuda hiperautomobila je proteklih godina proširena, pa uz standardne igrače svoje adute pokazuju i velikoserijski brendovi. Doduše, takvi automobili neretko imaju ulogu podizanja imidža auto kompanije, osim ako govorimo o najboljima od najboljih… »

Nemačka vlada prihvatila novi, izmenjeni zakon o putarinama na auto-putevima

Auto blog 26.01.2017
Kako prenosi Poslovni dnevnik, nemačka vlada prihvatila je u sredu novi, izmenjeni zakon o putarinama za automobile na nemačkim auto-putevima. Ovaj zakon je, uprkos prihvaćenim izmenama po nalogu Evropske komisije, naišao na veliki otpor susednih… »

Novi BMW Serije 5 u Srbiji od 45.500 evra

Sandžak haber 26.01.2017
Novi BMW Serije 5 premijerno je predstavljen domaćim medijima čime je zvanično otpočela prodaja sedme generacije ovog modela u Srbiji. Uz novi model Serije 5 BMW Srbija kao standard obezbeđuje BMW Service Inclusive, paket besplatnog redovnog… »

Ginis potvrdio: Kia ima najštedljiviji hibridni auto

Press 26.01.2017
Kia Niro je novi Ginisov rekorder u najmanjoj potrošnji goriva, kada je reč o modelima sa hibridnim pogonom. Ovaj automobil prešao je put od Los Anđelesa do Njujorka uz prosečnu potrošnju od 3,07 l/100 km. foto: b92.net Niro je za ovaj rezultat… »

Radi 100 posto! Uz ovaj lagan trik, nikada nećete zaboraviti gde ste parkirali! (video)

Srbija danas 26.01.2017
Genijalno. Parkiranje zna da bude problem, pogotovo za zaboravne ljude. A kad je gužva, onda situacija postaje alarmantna. Još ako se sinoć popilo, a ujutru treba ići kući... e, ovaj tip je rešio tu muku. Kao što vidite, sve što vam treba jeste… »

Svetsko istraživanje: Srbi su najspremniji za samovozeće automobile!

Srbija danas 26.01.2017
Naši vozači u ovome su napredniji od stranih. Građani Srbije su veoma otvoreni prema upotrebi automobila bez vozača, pokazalo je istraživanje svetske kompanije za proizvodnju guma Goodyear, sprovedeno u saradnji sa Londonskom školom za ekonomske i… »