Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 26.01.2017

Uhapšena tri lica zbog ubistva Bajčetića

Alo 26.01.2017
Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske jutros su na području opštine Bileća uhapsili tri lica u vezi sa ubistvom Petra Bajčetića, koje se dogodilo 19. septembra prošle godine u Bileći. "Uhapšena su… »

Dikićevi "teroristi" se nagodili sa tužilaštvom

Alo 26.01.2017
Trojici državljana Srbije, koji su osumnjičeni da su deo grupe koja je u izbornoj noći planirala haos ispred Skupštine Crne Gore, ukinut je pritvor nakon što su sa Specijalnim državnim tužilaštvom potpisali sporazum o priznanju krivice, saznaje TV… »

Telo mladića pronađeno na železničkoj stanici

Alo 26.01.2017
Telo osamnaestogodišnjeg mladića pronađeno je danas na Železničkoj stanici u Podgorici. Telo mladića čiji su inicijali K.G. pronađeno je kod vagona, a uzrok smrti još nije poznat, saopštila je crnogorska policija. Iz policije navode da postoji… »

Medicinska sestra prisvajala novac od participacije

Alo 26.01.2017
Policija je podnela izveštaj protiv medicinske sestre iz Banjaluke čiji su inicijali N.B. (43) zbog sumnje da je proneverom protivpravno prisvojila 9.000 KM. Izveštaj protiv N.B. juče su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu podneli pripadnici… »

Evo kolika je prosečna plata u Crnoj Gori

Alo 26.01.2017
Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u Crnoj Gori u decembru prošle godine je, prema podacima Zavoda za statistiku (MONSTAT), iznosila 509 evra i bila je 1,2 odsto veća nego u novembru, javlja Anadolu Agency (AA). Prosečna zarada bez poreza i… »

Slovenija uklanja žicu prema Hrvatskoj!

Alo 26.01.2017
Slovenačka vojska skida žilet žicu koju je postavila na granici sa Hrvatskom pre godinu dana da bi se sprečio nekontrolisan ulazak migranata. Vojnici skidaju žicu sa podučja opštine Rogatec na slovenačkoj strani, a na tom mestu postavljaju nosače… »

Jugosloveni opet zajedno kao turistička sila!

Alo 26.01.2017
Zemlje bivše Jugoslavije imaju i interes i potencijal za kreiranje zajedničkog turističkog proizvoda, a posebno da privuku turiste iz Kine, Japana, Južne Koreje, SAD, kao i Kanade i Australije, istaknuto je na regionalnom skupu o turizmu u Beogradu… »

Partizani su mu sada loši momci

Alo 26.01.2017
Reditelj "Bitke na Neretvi" Veljko Bulajić traži partizanke i partizane za svoj novi film. Glavni lik u filmu, čija je premijera zakazana za kraj 2017. godine, preko cele Istre beži od partizana koji žele da ga ubiju, a usput se zaljubljuje u… »