Izvor: Auto blog arhiva vesti 26.01.2017

Građani Srbije veoma otvoreni prema upotrebi automobila bez vozača

Auto blog 26.01.2017
Građani Srbije su veoma otvoreni prema upotrebi automobila bez vozača, pokazalo je istraživanje kompanije Goodyear, sprovedeno u saradnji sa Londonskom školom za ekonomske i političke nauke (LSE). Kako je saopštila ta kompanija, istraživanje o… »

Besplatna pomoć na putu uz NISOTEC proizvode

Auto blog 26.01.2017
Kompanija NIS je zbog velikog interesovanja potrošača proširila asortiman NISOTEC motornih ulja čijom kupovinom potrošač obezbeđuje pravo na poklon vaučer putne asistencije u okviru akcije „Pomoć na putu“. Sada kupci 12 NISOTEC proizvoda… »

Volkswagen privremeno prekida proizvodnju Passata

Auto blog 26.01.2017
Ne ide sve po planu za Volkswagen. Zbog opadanja potražnje za Passatom, limuzinskom i karavanskom verzijom, šefovi nemačkog automobilskog proizvođača će na nekoliko dana prekinuti njegovu proizvodnju. Emden fabrika zapošljava 9.000 radnika, a neće… »

Već 25 godina prodaje nov automobil iz 1992.

Auto blog 26.01.2017
Jedan kanadski prodavac automobila u svom salonu još uvek nudi "novi" Cadillac Allante proizveden pre dve i po decenije. Mnogi zaljubljenici u starije modele automobila, za koje su emotivno vezani, tvrde da bi rado kupili takvo vozilo, kada bi se i dalje… »

Ovako bi mogla da izgleda Alfa GTL Series Evo

Auto blog 26.01.2017
Ponuda hiperautomobila je proteklih godina proširena, pa uz standardne igrače svoje adute pokazuju i velikoserijski brendovi. Doduše, takvi automobili neretko imaju ulogu podizanja imidža auto kompanije, osim ako govorimo o najboljima od najboljih… »

Nemačka vlada prihvatila novi, izmenjeni zakon o putarinama na auto-putevima

Auto blog 26.01.2017
Kako prenosi Poslovni dnevnik, nemačka vlada prihvatila je u sredu novi, izmenjeni zakon o putarinama za automobile na nemačkim auto-putevima. Ovaj zakon je, uprkos prihvaćenim izmenama po nalogu Evropske komisije, naišao na veliki otpor susednih… »

Nikola Miljković se sprema za ETCC

Auto blog 26.01.2017
Nikola Miljković (21) prethodnu godinu krunisao je sa titulom šampiona Evrope na brdskim stazama. Učestvovao je sa Mitsubishi Lancerom EVO IX i 420 konjskih snaga, pogonom na sve četiri točka na svim takmičenjima EHC šampionata u kategoriji 1… »

Hamiltonov konkurs: Navijači kreiraju kacigu

Auto blog 26.01.2017
Kako prenosi Sport klub, trostruki šampion Formule 1 Britanac Luis Hamilton je pred start nove sezone za svoje navijače spremio iznenađenje. Vozač Mercedesa je otvorio konkurs za dizajn nove kacige u kome će učestvovati navijači, a koju će nositi… »

Škoda Kodiaq Scout

Auto blog 26.01.2017
Kodiaq Scout je spolja prepoznatljiv po ekskluzivnim 19-inčnim aluminijumskim točkovima koje se neće nuditi uz standardnu verziju i sivim zaštitnim panelima ispred prednje i iza zadnje osovine. Tu su i adekvatne oznake na prednjim blatobranima. Ono… »

Vojska evidentira džipove i građevinske mašine

Auto blog 26.01.2017
Zbog pogrešnog tumačenja i različitih spekulacija koje su poslednjih dana česte u medijima u vezi sa uvođenjem vozila u vojnu evidenciju, obaveštavamo javnost da nije u pitanju novina već je reč o zakonu koji se u pravnom sistemu Republike Srbije… »