Izvor: Danas arhiva vesti 26.01.2017

Jokić vodič u plej-of

Danas 25.01.2017
Denver polako prerasta u modu na Zapadu. Nagetsi su posle trijumfa nad Jutom podebljali svoje osmo mesto, odnosno poslednje koje vodi u plej-of (103:93). Nikola Jokić je 13. put uzastopno imao dvocifren košarkaški učinak, s tim da je i protiv Džezera… »

Stanje stvari i psihološki realizam

Danas 25.01.2017
Novo doba, pisac Vuk Bošković, reditelj Dino Mustafić; Bitef teatar, Beograd, i ArtHub, Sarajevo. "Novo doba", u režiji Dine Mustafića, pre svega je predstava glumačkih bravura. Mirjana Karanović, Boris Isaković i Ermin Bravo briljiraju. Njihove… »

Izetbegović: Vučić skloniji pomirenju od Nikolića

Danas 25.01.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da predsednik Srbije Tomislav Nikolić podržava predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u njegovom destruktivnom odnosu prema BiH, za razliku od premijera Srbije Aleksandra Vučića… »

Vukosavljević: Rešavamo sva v.d. stanja

Danas 25.01.2017
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević najavio je da će do polovine februara sva v.d. stanja u ustanovama kulture biti rešena. On je za N1 izjavio da su u svim ustanovama kulture u toku konkursi za izbor direktora, sa izuzetkom Muzeja… »

N1 očekuje objašnjenje premijera

Danas 25.01.2017
Televizija N1 očekuje od premijera Srbije Aleksandra Vučića da objasni zbog čega je N1 doveo u vezu sa "izvršiocima najtežih krivičnih dela" i narko dilerima, kao i da svoje tvrdnje dokumentuje. Kao nosilac jedne od najznačajnijih funkcija u… »

Nedimović: Preostaje ledeni čep od 13 km

Danas 25.01.2017
Odbrana od leda je uspešno sprovedena i kada ledolomci završe posao na deonici od Banovaca do Beograda, moći će da se kaže da na prostoru Srbije nema opasnosti od leda na rekama. Saopštili su danas ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine… »