Izvor: Danas/Ekonomija arhiva vesti 26.01.2017

Ljajić: Ekonomska diplomatija donela "mršave rezultate"

Danas 26.01.2017
Sadašnji koncept ekonomske diplomatije Srbije doneo je "mršave rezultate", izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i ukazao da je u proteklih pet godina u te svrhe potrošeno oko devet miliona evra. Ljajić je… »

Mihajlović: Saradnja sa Kinom

Danas 26.01.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa ambasadorom Kine Li Mančangom o realizaciji infrastrukturnih projekata u saobraćaju i energetici i potencijalnim novim investicijama iz Kine. Sagovornici… »

Ponosni na suficit od 41,5 miliona dolara

Danas 26.01.2017
Od 1. februara Svilajnac neće više imati bilo kakve dugove prema dobavljačima apoteka u ovoj opštini, jer će sve obaveze biti isplaćene iz unapred dobijene zakupnine za ove objekte. U Svilajncu smo veoma ponosni na to što se nakon, da tako kažem… »

Protiv Dalibora Arbutine četiri tužbe za mobing

Danas 26.01.2017
Zlostavljanje spremačice Gordane Sušić počinje od trenutka kada je "videla nešto što nije trebalo da vidi" Tužbe za mobing, krivične prijave i razlozi zbog kojih je došlo do njih u JP "Nuklearni objekti Srbije" samo su potvrda da Tesna koža i 35… »

Protesti prvo u Nišu i Zrenjaninu

Danas 26.01.2017
Udruženja podnose prekršajne prijave protiv toplana zbog toga što do 29. decembra nisu zaključile ugovore sa korisnicima *Građani "zatrpavaju" toplane tipskim "obaveštenjima" u kojima stoji da nemaju nikakve ugovorne obaveze prema toplanama. U… »

Ne žele novog direktora

Danas 25.01.2017
Zaposleni u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu ne odustaju od borbe da Dragan Vasiljević, kojeg su predstavnici Vlade Srbije u Upravnom odboru te ustanove nedavno pokušali da smene sa direktorske funkcije, i dalje ostane rukovodilac Instituta… »

Posao za hiljadu medicinara u Nemačkoj

Danas 25.01.2017
U Privrednoj komori Srbije danas je predstavljena Spektra, nova kompanija, koja je usmerena na zapošljavanje lekara, medicinskih sestar i medicinskih tehničara iz Srbije u Nemačkoj Za njih je u ovom trenutku obezbeđeno više od hiljadu radnih mesta u… »