Izvor: Dnevnik arhiva vesti 26.01.2017

Maslać se priključio ekipi

Dnevnik 26.01.2017
BUDVA: Šef stručnog štaba FK Vojvodina Dragan Ivanović, pre dan-dva jasno je poručio da novosadskom timu nedostaju štoperi, defanzivni vezni fudbaler i napadač i da se ta „rupa“ što pre mora popuniti. (Od našeg specijalnog izveštača) Onda… »

Pojačanje za završetak popisa divlje gradnje

Dnevnik 26.01.2017
U Građevinskoj inspekciji pri Gradskoj upravi za inspekcijske poslove će od ponedeljka, 30. januara, na privremeno-povremenim poslovima biti angažovano osam inženjera. radi ubrzanog postupka popisa nezakonito izgrađenih objekata, saznajemo u… »

Od opčinjenosti do ljubavi

Dnevnik 26.01.2017
Izdavačka kuća „Laguna” i „Dnevnik” darivaće ponedeljkom, sredom i petkom čitaoce našeg lista s dve knjige. Dvoje, koji se u petak prvi jave na telefon 528-765 od 13 do 13.05 sati, i do sada nisu dobijali knjige tokom ove akcije, dobiće delo… »

Udruženjima u kulturi više novca

Dnevnik 26.01.2017
Od ove godine gradska vlast pomagaće ustanova i udruženja koja se bave kulturnim radom i tako što će sufinansirati njihove tekuće rashode i izdatke, pored toga što će im na osnovu konkursa dodeljivati novac za projekte koje realizuju. Kako je za… »

Počela januarska rasprodaja odeće

Dnevnik 26.01.2017
Januarska rasprodaja garderobe u Novom Sadu počela je pre nekoliko dana i trajaće do sredine februara. Mnogi naši sugrađani ovih dana obilaze butike, kao i radnje s polovnom garderobom, kako bi pronašli najpovoljniju odeću. Kako kažu prodavci, na… »

Kradu drva, ne da se ogreju

Dnevnik 26.01.2017
BELA CRKVA: Poljočuvarska služba opštine Bela Crkva u poslednja dva dana oduzela je oko šest metara bespravno posečenog drveta sa obale reke Nere i to u delu koji se nalazi. u zaštićenom području - Predeo izuzetnih odlika Karaš Nera. Ledeni talas… »

Zmajevo je nekad bilo banjski centar

Dnevnik 26.01.2017
ZMAJEVO: Katastarski najveće naselje u Vrbaskoj opštini, Zmajevo je i među najstarijim, o čemu svedoče razni pisani dokumenti, kao i predanja i legende o nastanku sela, koje će ove godine obeležiti 750 godina od prvog pisanog pominjanja. Pod imenom… »

Međunarodno priznanje Andrei Vaci

Dnevnik 26.01.2017
SUBOTICA: Subotičanka, zadužena u Gradskoj upravi za komunikaciju s javnošću Andrea Vaci dobila je prestižno međunarodno priznanje PRO PR Award, koje dodeljuje. Međunarodna organizacija PRO PR. Čestitajući svim dobitnicima priznanja koji su… »

Luksuzni autobus za mali dug

Dnevnik 26.01.2017
SOMBOR: Blokiravši ulaz u svoju garažu, radnici jednog od najvećih srpskih autoprevoznika, somborskog „Severtransa“, sprečili su sudskog izvršitelja da im na osnovu. duga zapleni jedan od najmodernijih visokopodnih autobusa koji imaju u svom… »

Podela novih džakova prikupljanje PET ambalaže

Dnevnik 26.01.2017
VRBAS: Prvu ovogodišnju akciju odnošenja PET ambalaže iz domaćinstava u Vrbasu, ekipe PJ „Čistoća“ obaviće u subotu. Akcija počinje u 7 časova ujutru, te se savetuju građani da. pripreme providnu plastiku, spakuju u vreće i ostave ispred… »