Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 26.01.2017

Ilić: Jovanović isključen iz NS, smeniti Lončara i Mihajlović

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Čačak - Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić, izjavio je danas da je potpredsednik NS Dragan Jovanović isključen iz te stranke, jer se kako je naveo ponašao suprotnim odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora. Ilić tvrdi da je Jovanović "bio na… »

Užički srednjoškolci sami snimili film o svetu narkomanije

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Užice - Sa iglom u veni, pretučen zbog dugova, drogirani tinejdžer ostaje da leži na pločniku. A u svet narkomanije krenuo je džointom, popušenim štosa radi. Ovo su epilog i početak igranog kratkometražnog filma "Trip", koji, sagledavajući sve… »

Neće u "Mrkonjićku"

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Kosjerić - Ovdašnji ljudi su čitavih 17 godina čekali završetak stambene zgrade u naselju Vaoč, čija je izgradnja započeta tokom obnove zemlje posle NATO bombardovanja, pa je prozvana "Mrkonjićka", po političaru koji je rukovodio tim zamašnim… »

Osnivači NS: Ilić pogazio temeljne vrednosti Nove Srbije

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Osnivači Nove Srbije, među kojima je 13 predsednika gradskih i opštinskih odbora, saopštili su da je Velimir Ilić pogazio temeljne vrednosti na kojma počiva ta stranka stavovima koje je prethodnih dana iznosio u javnosti. "Pakt sa onima koji su… »

Zaplenjeno 4.990 paklica cigara

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Kraljevo - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu presekli su lanac ilegalne trgovine akciznom robom i zaplenili 4.990 paklica cigareta strane proizvodnje, bez akciznih markica i prateće dokumentacije, navodi se u saopštenju PU… »

Opozicija: Vlast prekršila Statut, vlast: Sve radimo po zakonu

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Čačak - Odbijanje formiranja anketnog odbora radi sagledavanja stanja u Fudbalskom klubu Borac, odbornici opozicionih stranaka Dveri, Nove Srbije (NS) i Grupe građana "Aleksandar Radojević", smatraju da vlast nešto prikriva, odnosno nekoga štiti… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - GOLIJA ĆE KONAČNO DOBITI SKIJALIŠTE - DOKTORI NAUKA PONOS UŽICA - NAGRADE ZA NAJBOLjE STUDENTE - STOČARI SA PEŠTERA NE… »

Đerić: Odbori NS izloženi raznim pritiscima i ucenama

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Nova Srbija (NS) je stranka koja na političkoj sceni Srbije postoji već dve decenije u kontinuitetu i razumljivo je da je često meta drugih političkih stranaka koje žele da na razne načine otmu kako članstvo, tako i biračko telo stranke, izjavila… »

Maruškine marame

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Čačak - Maruška Topalović iz Preljine kod Čačka, elegancijom i stilom povezala je svet i Srbiju. Kravate i marame koje se prave u njenom studiju, kao modni detalj nose i Vladimir Putin, Angela Merkel, Mišel Obama. Maruška je 1995. godine sama… »

Nožem povredio osamnaestogodišnjaka

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Čačak - Mladić (19) iz okoline Čačka saslušan je od strane pripadnika policije, zbog sumnje da je 22. januara na čačanskom Gradskom trgu nakon verbalnog sukoba nožem povredio osamnaestogodišnjaka, saopšteno je iz PU Čačak. Policija je… »