Izvor: iKragujevac arhiva vesti 26.01.2017

Poništena privatizacija Radio-televizije Kragujevac (RTK)

iKragujevac 26.01.2017
Ministarstvo privrede je saopštilo da je poništilo privatizaciju Radio-televizije Kragujevac (RTK) i naplatilo bankarsku garanciju od Radoice Milosavljevića iz Kruševca, koji je u oktobru 2015. godine, kupio tu medijsku kuću za 85,5 hiljada evra. U… »

Oprez: I dalje žuto upozorenje u Kragujevcu!

iKragujevac 26.01.2017
I danas je, u Kragujevcu, na snazi žuto upozorenje za maglu, što može dovesti do problema u saobraćaju. Jutro maglovito i hladno, uz slab mraz. Tokom dana tmurno uz moguće provejavanje snega. Duvaće severni vetar slabog inteziteta. Minimalna… »

Otvoren konkurs za Đurđevdansku nagradu 2017

iKragujevac 26.01.2017
Odbor za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Kragujevca objavio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Godišnje nagrade grada Kragujevca – Đurđevdanske nagrade. Predlozi se u zatvorenoj koverti šalju na… »

Lokalni akcioni plan zapošljavanja grada Kragujevca

iKragujevac 26.01.2017
Prioritet u 2017. godini je podrška samozapošljavanju i zapošljavanje lica koja na posao čekaju duže od 12 meseci – rekla je Nataša Pešić - Radosavljević načelnik Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj… »

Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici

iKragujevac 26.01.2017
U okviru projekta Romskog informativnog centra “Podrška romskoj zajednici u korišćenju usluga sistema socijalne zaštite“ u Kragujevcu održan je okrugli sto na temu “Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici“. Projektom… »

Jkp "Parking servis Kragujevac" nudi reprogram duga

iKragujevac 26.01.2017
JKP “Parking servis Kragujevac” upućuje javni poziv svim korisnicima javnih parkirališta - fizičkim licima, na teritoriji grada Kragujevca, koji imaju dugovanja po osnovu posebne dnevne parking karte, a nisu utuženi za uručene naloge i opomene -… »

Ne propustite: Ekipa filma "Zona Zamfirova drugi deo" večeras u bioskopu Cinaplexx Kragujevac Plaza

iKragujevac 26.01.2017
Specijalna projekcija domaćeg ostvarenja „Zona Zamfirova drugi deo“, sa posetom glumačke i autorske ekipe bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza održaće se večeras, u četvrtak 26, januara od 20:30 sati. Ne propustite druženje sa ekipom filma… »

Najnovija vest: Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu ispred "Bahusa"

iKragujevac 26.01.2017
Mladić koji je u sred bela dana, ispred kafića "Bahus", ispalio metak u drugog mladića i time mu naneo lakšu povredu noge, uhapšen je nakon 13 dana skrivanja. Podsetimo, u četvrtak, 12. januara, oko 15 časova je u "Bahusu", pa potom i u samoj… »

Banda maloletnika: Obili firmu i ukrali zlato, srebro i kompjuter

iKragujevac 26.01.2017
Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su pronašli Kragujevčanina (20) i trojicu maloletnika, starosti od 14 do 17 godina, osumnjičenih da su iz knjigovodstvene agencije u Kragujevcu ukrali predmete čija… »

Cinaplexx : Repertoar obogaćen sa četiri nova filma

iKragujevac 26.01.2017
Repertoar bioskopa „Cinapexx Kragujevac Plaza“ od danas je obogaćen sa četiri nova filma : „La La Land“, „XXX – Povratak ZenderaKejdža“, „Pritajeno zlo: Konačno poglavlje“ i „Zona Zamfirova drugi deo“. 1. „La La Land“ –… »