Izvor: Jug press arhiva vesti 26.01.2017

Za vantelesnu oplodnju četiri miliona dinara

Jug press 26.01.2017
VRANJE Za vantelesnu oplodnju u 2017. godini budžetom grada Vranja predviđeno je četiri miliona dinara. Članovi Gradskog veća na sednici koja je održana, u četvrtak, usvojili su Pravilnik o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za… »

Slike iz života Skupštine

Jug press 26.01.2017
Leskovca Slike iz života leskovačke Skupštine iliti konsultacije s nogu našeg reportera s lica mesta Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype… »

Leskovačka skupština: U kulturi stanje nikad bolje

Jug press 26.01.2017
LESKOVAC Na devetoj sednic i Skupštini grada odbornici su usvojili programe rada za 2017. godinu ustanova u kuluturi – Narodnog muzeja Leskovca, Narodnog pozorišta Leskovca, plan rada za 2017. sa finanisjkim planom Leskovačkog kulturnog centra (LKC)… »

Zamenica ambasadora Holandije u Vranju

Jug press 26.01.2017
VRANJE Zamenica ambasadora Kraljevine Holandije Mariela Van Milteburg i predstavnici Romskog centra za demokratiju boravili su u Vranju. U kraćem razgovoru sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem razgovarali su o realizaciji projekta ,,New Way Out-… »

Mesni odbori SNS dele poklone deci i za Svetog Savu

Jug press 26.01.2017
LESKOVAC Mesni odbori Srpske napredne stranke danas je delio poklone deci u vrtiću u Bratmilovcu i predškolskoj grupi u Mrštanu , sve to povodom školske slave Sveti Sava. Pokloni su sadržali bojanke, flomastere, plastelin i slične stvari potrebne… »

Loklani putevi prohodni, led na trotoarima stvara problem

Jug press 26.01.2017
NIŠ Novi sneg koji je jutros padao u Nišu nije doneo i nove nevolje vozačima u ovom gradu. Ulice su čiste i prohodne. Gradski saobraćaj se odvija po ustaljenom redu i pravcima vožnje. Nema skraćenih linija. So je posipan na svim rizičnim mestima… »

Turci u JUmku

Jug press 26.01.2017
VRANJE Predstavnici turske firme „Maydeni Istanbul“ posetili su „Jumko“ u Vranju. Cilj posete je bio obilazak pogona za koji su zainteresovani kako bi pokrenuli proizvodnju. „Da li će pogon uzeti u zakup ili kupiti o tome će odlučiti… »

Nastavlja se akcija “Košarka u vrtićima” Actavis akademije

Jug press 26.01.2017
LESKOVAC Košarkaški klub Aktavis akademija nastavlja svoju višegodišnju akciju „Košarka u vrtićima“. Trenerski tim je posetio vrtić „Kolibri“ i radio sa decom na popularizaciji sporta i košarke. Direktor kluba Vladan Stojiljković podseća… »

AOM: Slučaj 021 ili sudske presude koje guše medijske slobode

Jug press 26.01.2017
NIŠ Asocijacija onlajn medija (AOM) smatra da najnovije presude Višeg suda u Beogradu protiv novosadskog portala 021 predstavljaju deo svojevrsne sudske kampanje gušenja medijskih sloboda, odnosno medija koji drže do profesionalnih standarda i… »

Predstavljen filmski časopis “Filaž”

Jug press 26.01.2017
NIŠ Filaž je trenutno jedini filmski časopis u Srbiji koji izlazi u kontinuitetu. Trinaesti broj ovog časopisa predstavljen je u Nišu u Media reform centru. Na nešto manje od 100 strana u tematski podeljenom časopisu našlo se mnogo tekstova o… »