Izvor: Kurir arhiva vesti 26.01.2017

Vučić u minsku: Oružje za Vojsku Srbije pod najpovoljnijim uslovima

Kurir 26.01.2017
MINSK - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je s beloruskim zvaničnicima razgovarao o potencijalnoj kupovini lovačkih aviona i protivavionskog oružja za Vojsku Srbije "pod najpovoljnijim uslovima". Premijer je naveo da su razgovarali… »

Hapšenje Jablanovića: Brat funkcionera pao zbog 3 kg droge!

Kurir 26.01.2017
Rođeni brat Aleksandra Jablanovića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, sumnjiči se da je prodavao drogu sa još tri osobe. BEOGRAD - Marku Jablanoviću (34), rođenom bratu Aleksandra Jablanovića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad i… »

Amerika ne odustaje od Meksika: I pored svega, održaćemo komunikaciju s komšijama

Kurir 26.01.2017
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa "zadržaće otvorene linije komunikacije" sa meksičkim predsednikom Enrikeom Penjom Nijetom, poručio je danas portparol Bele kuće Šon Spajser. Nakon što je Nijetu otkazao posetu Vašingtonu… »

Objasnio: Zlatibor Lončar otkrio kako su nastale fotografije sa Dušanom Spasojevićem

Kurir 26.01.2017
"Fotografije na kojima sam sa Dušanom Spasojevićem nastale su posle operacije njegovog oca, kada su me pozvali da mi se zahvale", rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Lončar kaže da su ga pozvali da se, kako kaže, upozna sa najpoznatijim… »

Incident na auto-putu za Niš: Prevrnula se prikolica sa bocama tečnog naftnog gasa

Kurir 26.01.2017
PARAĆIN/JAGODINA - Na autoputu Beograd - Niš, kod Paraćina prevrnula se prikolica natovarena bocama tečnog naftnog gasa (TNG), ali nema povređenih a ni opasnosti za okolinu, rekla je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić. "Nezgoda se… »

Ruski muftija poručio olbrajtovoj: Ne šali se sa verom!

Kurir 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušan Abjasov prokomentarisao je izjavu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika SAD Donalda Trampa. Abjasov je posavetovao… »

(Video) Kraj potrage za preživelima: 29 mrtvih konačni crni bilans žrtava snežne lavine u Italiji

Kurir 26.01.2017
RIM - Spasioci su u sredu izvukli još 11 beživotnih tela iz ruševina hotela "Rigopiano" u središnjoj Italiji, na koji se sručila snežna lavine prošle nedelje, pa je broj poginulih definitivno 29, saopštili su vatrogasci. Final toll for Italy… »

Ustavni sud Srbije: Sudija Vesna Prelić Ilić još tri godine na mestu predsednika

Kurir 26.01.2017
BEOGRAD - Sudija Vesna Prelić Ilić ponovo je izabrana za predsednika Ustavnog suda Srbije na mandat od tri godine, objavljeno je na sajtu tog suda. Za predsednika Ustavnog suda, Prelić Ilić prvi put je izabrana u januaru 2014. i tu funkciju je… »

Domaća valuta bez variranja: Evro danas 123,92

Kurir 26.01.2017
Dinar je danas zadržao približno istu vrednost prema evru kao juče i zvanični srednji kurs je 123,9234 dinara, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro je juče koštao 123,9450 dinara. Dinar je slabiji 0,7 odsto nego pre godinu dana, slabiji nego… »

Vjerica Radeta: Šešelj depešama raskrinkao Vuka Jeremića

Kurir 26.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila je danas da se u najnovijoj knjiži lidera te stranke Vojislava Šešelja nalazi veliki broj depeša kojima je, kako je rekla, raskrinkano ponašanje Vuka Jeremića… »