Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 26.01.2017

SKUPŠTINA GRADA: Ivani Španović Februarska nagrada Novog Sada

Moj Novi Sad 26.01.2017
Odbornici Skupštine Grada Novog Sada danas su na svečanoj sednici doneli odluku da se Februarska nagrada Grada Novog Sada za 2016. godinu dodeli atletičarki Ivani Španović. Inicijativu da visoko gradsko priznanje dobije Ivana Španović podneo je… »

FOTO: Obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta

Moj Novi Sad 26.01.2017
Na Jevrejskom groblјu u Novom Sadu danas je obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta. Rezolucijom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, usvojenom 1. novembra 2005. godine, 27. januar proglašen je za Međunarodni dan sećanja na žrtve… »

NOVOSADSKA POLICIJA: Titeljani ukrali 46 stubova sa autoputa

Moj Novi Sad 26.01.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv tri osobe, osumnjičene za krađu na štetu Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Policija je oko 2 sata, na Temerinskom putu, pronašla osumnjičene nekoliko sati… »

Policija se ne oglašava: U Kisačkoj pretučen žandarm

Moj Novi Sad 26.01.2017
U sukobu koji se dogodio preksinoć u Kisačkoj ulici brutalno je pretučen pripadnik novosadskog odreda žandarmerije, saznaje 021. Sem što je pretučen, B. J. (34) je i ranjen iz pištolja u stopalo, a batine je dobila i žena sa kojom je bio. Sukob se… »

HAVARIJA: Sremski Karlovci do 13 sati bez vode

Moj Novi Sad 26.01.2017
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 13 sati biti Sremski Karlovci i naselje Širine. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »

Bogatstvo za beli luk na novosadskim pijacama

Moj Novi Sad 26.01.2017
Cena domaćeg belog luka ove sezone na novosadskim pijacama, po mišljenju kupaca, ali i prodavaca svakako nije povoljna. Kišna godina je učinila da se prinos prepolovi i tako stvori veliku potražnju, što je i odgovor na pitanje zbog čega je cena… »

Srbija primljena u Eurotransplant: Do organa za 72 sata

Moj Novi Sad 26.01.2017
Srbija je primljena u Eurotransplant. To za naše pacijente znači da će, dobiti organ, ukoliko im je hitno potreban, u roku od 48 do 72 sata i to prvi organ koji bi se pojavio u eurotransplantu, izjavio je za RTSs ministar zdravlja Zlatibor Lončar. To… »

RHMZ: Temperatura od ponedeljka u postepenom porastu

Moj Novi Sad 26.01.2017
U Srbiji će do ponedeljka, 30. januara, preovladavati hladno vreme i ledeni dani, u jutarnjim satima umeren, ponegde i jak mraz, od minus 14 do minus pet stepeni, a najviša dnevna temperatura biće u manjem porastu, ali u većini mesta i dalje ispod… »

NOVA HAVARIJA: Ulica Svetozara Miletića do 16 sati bez vode

Moj Novi Sad 26.01.2017
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 16 sati biti ulica Svetozara Miletića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena – javljaju iz JKP… »

DOM ZDRAVLJA: Pregledi za male sportiste neće se naplaćivati

Moj Novi Sad 26.01.2017
Spekulacije oko ukidanja jedinog odeljenja sportske medicine Doma zdravlja "Novi Sad", koje su se pojavile u poslednje vreme, ispostavile su se kao neosnovane. Kako je za "Dnevnik" izjavila dr Olgica Jukić Neatnica, načelnica Službe… »