Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 26.01.2017

Razvodi se Scarlett Johansson (ponovo)

MTV Srbija 26.01.2017
Muškarci se raduju jer je jedna od najlepših žena sveta opet slobodna ali sigurni smo da njoj nije lako... Scarlett i Francuz Romain Dauriac su, navodno, odvojeni već od prošlog leta, sudeći po izvoru koji je rekao ovo za magazin People. I dok je… »

Pogledajte video tizer dueta Zayna i Taylor Swift

MTV Srbija 26.01.2017
Taylor nam je otkrila kad stiže spot... Nakon nekoliko foto-teasera koje je Taylor Swift objavila za spot kojeg je snimila sa Zaynom, stigao nam je i kratki video. Duo je početkom meseca u Londonu snimio spot za "I Don't Wanna Live Forever" koji je… »

Apple tuže zbog krađe pesme

MTV Srbija 26.01.2017
Deo pesme "I Know There’s Gonna Be (Good Times)" Jamie xx-a iz 2015. je problematičan... Tužbu je pred Višim sudom u Los Anđelesu podneo je Jerome Lawson, pevač benda The Persuasons jer se pesma pojavljuje u TV reklami za iPhone 6 što je kršenje… »

Da li je Marnie prošetala pred kamerama bez veša ?

MTV Srbija 26.01.2017
Marnie Simpson nema nikakav problem sa temperaturama koje su pale ispod nule... Geordie Shore zvezda ne mari za to što je u njenoj rodnoj Velikoj Britaniji prošle noći temperatura pala čak 24 stepena ispod nule. Ona je na dodelu NTA nagrada (National… »

Top 5: David Beckham u ulozi tate iz najgorih noćnih mora

MTV Srbija 26.01.2017
Ne bismo voleli da smo na mestu Beckhamovih sinova. (ČITAJ: Šalimo se, naravno, ne bismo imali ništa protiv!). Ako redovno pratite dogodovštine porodice Beckham, onda znate da David često voli da zbija šale sa svojim sinovima, prvenstveno sa… »

Ansel Elgort je upravo najavio svoj novi singl

MTV Srbija 26.01.2017
Da, da, mislimo na singl, ne na novi film! Glumac Ansel Elgort najpoznatiji je po ulogama u filmovima „The Fault In Our Stars“ i „Divergent“. Međutim, za slučaj da niste znali, Ansel je i (relativno) poznati DJ o čijim smo muzičkim izletima i… »

Poslušaj duet koji su snimili Martin Garrix i Dua Lipa

MTV Srbija 26.01.2017
Stigla nam je pesma „Scared To Be Lonely“! Ovu kombinaciju nismo očekivali, ali nas je prilično obradovala. Dok je Dua Lipa nedavno objavila odličan duet „No Lie“ sa Seanom Paulom, Martin Garrix je i dalje aktuelan sa pesmom „In The Name Of… »

Postani majstor nove Snapchat pretrage

MTV Srbija 26.01.2017
Snapchat će uskoro svim korisnicima omogućiti nove opcije za pretragu. Pripremi se na vreme? Šta, tebi su sa novim updateom te opcije već omogućene? Blago tebi! Pojedini korisnici još moraju da čekaju na novu verziju SEARCH opcije, ali do tada ti… »

Prevedi svoje pesme na japanski za tren!

MTV Srbija 26.01.2017
Jer, zašto da ne? Google je u četvrtak saopštio da je njihova Word Lens aplikacija bogatija za japanski jezik! Dovoljno je da je aktivirate i kamerom pređete preko teksta napisanog na japanskom ili engleskom, a Google će se pobrinuti za prevod. IT… »

Šta li nam to sprema Justin Bieber?

MTV Srbija 26.01.2017
Biebs radi na tajnom projektu! Imamo nekoliko ideja šta bi to moglo da bude... Još jedan tajni projekat je tu! Izgleda da je to neki novi trend među zvezdama, koji slepo prate Selena Gomez, Kim Kardashian, a sada evo i Justin Bieber! Bieber je na svom… »