Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 26.01.2017

Elton Džon komponuje za mjuzikl Đavo nosi Pradu

N1 Info 26.01.2017
Britanski kompozitor Elton Džon napisaće muziku za novi mjuzikl "Đavo nosi Pradu". Elton Džon, kompozitor brodvejskih mjuzikala "Kralj lavova" i "Aida", komponovaće muziku za scensku adaptaciju, a dramaturg Pol Rudnik će napisati tekst, rekao je… »

Beba sama otputovala vozom jer je mama izašla na cigaretu

N1 Info 26.01.2017
Iskoristivši priliku da popuše cigaretu na železničkoj stanici u Le Manu, mlada majka i njen partner nisu se na vreme ukrcali u vagon, pa je sedmomesečna beba koja je putovala s njima u vozu ostala bez nadzora, saopštila je uprava Francuskih… »

Irski festival u martu u Beogradu

N1 Info 26.01.2017
Peto izdanje Beogradskog Irskog festivala, koje će se održati od 6. do 22. marta, predstaviće na više lokacija u Beogradu deo očaravajuće irske kulture u globalnoj irskoj zabavi u nedelji živahnih proslava, uključujući Svetog Patrika 17. marta… »

Nova imena na Sziget festivalu

N1 Info 26.01.2017
Sziget festival, muzički i umetnički festival koji traje 7 dana, još jednom će imati veoma raznovrstan i uzbudljiv program. Ovoga puta se pridružuju Kasabian, Interpol, Billy Talent, The Kills i mnogi drugi. Na "Ostrvu slobode“ ove godine biće… »

Razvodi se Skarlet Johanson

N1 Info 26.01.2017
Glumica Skarlet Johanson i francuski novinar Roman Dorijak razvode se nakon dve godine braka, piše časopis Pipl (People), dodajući da je njihov odnos još od leta vrlo zategnut. "Oni žive odvojeno još od leta", izjavila je za Pipl osoba bliska paru… »

"Robin Hud" restoran: Naplaćuje bogatima i hrani siromašne

N1 Info 26.01.2017
Ukusna, kvalitetna hrana i čaše od kristala za beskućnike? Zvuči anđeoski i nestvarno, ali nije - barem u Madridu, gde postoji upravo takav restoran na usluzi siromašnima. U španskom "Robin Hud" restoranu beskućnike potpuno besplatno ugošćuju… »

Apsolutni rekord: Oplovili svet za 40 dana

N1 Info 26.01.2017
Jutros je pao još jedan svetski rekord: Fransis Jojon i njegova posada na maksi-trimaranu "Idek sport" završili su put oko sveta za svega 40 dana, što je apsolutni rekord u istoriji jedriličarstva, javljaju specijalizovani mediji. Fransis Jojon i… »