Izvor: Press arhiva vesti 26.01.2017

Madona: Ne usvajam još dvoje dece iz Malavija

Press 26.01.2017
Izvori bliski sudu u Malaviju saopštili su ranije danas da sud razmatra Madonin zahtev za usvajanje dvoje dece i dodali da takva procedura mora da ide preko sudskih organa. foto: blic.rs Lokalni mediji su danas preneli da je Madona lično podnela zahtev… »

Već 25 godina prodaje nov automobil iz 1992.

Press 26.01.2017
Jedan kanadski prodavac automobila u svom salonu još uvek nudi "novi" Cadillac Allante proizveden pre dve i po decenije. foto: b92.net Mnogi zaljubljenici u starije modele automobila, za koje su emotivno vezani, tvrde da bi rado kupili takvo vozilo, kada… »

Go i pijan pokušao motorom kroz hotel, pa peške bežao od policije

Press 26.01.2017
Potpuno nag i pijan čovek uhapšen je u Austriji nakon divlje vožnje motorom i jurnjave sa policijom kroz grad Filah. foto: b92.net Državna televizija ORF je javila da je čovek na motoru pokušao da prođe kroz ulazna vrata koja se okreću jednog… »

Francuski političar u nedelju na dva mitinga u isto vreme

Press 26.01.2017
Kandidat radikalne levice na predsedničkim izborima u Francuskoj, Žan-Lik Melanšon u nedelju istovremeno nastupa na dva mitinga. foto: b92.net Na jednom će biti on, a na drugom će biti njegova trodimenzionalna, pokretna elektronska slika u prostoru -… »

"Gospodin Gaga" otvorio "Dane igre" u Kinoteci

Press 26.01.2017
Srpskom premijerom filma "Gospodin Gaga", reditelja Tomera Hejmana, snimljenog u produkciji glumice Natali Portman, u Jugoslovenskoj kinoteci počeli su četvrti "Dani igre". Foto:b92.net "Dani igre u Kinoteci su postali mala tradicija. Kroz reviju… »

Skočila popularnost “1984” posle Trampove izjave

Press 26.01.2017
Knjiga Džordža Orvela "1984" dospela je na prvo mesto liste bestselera na sajtu za onlajn kupovinu Amazon posle izjave savetnice Donalda Trampa o "alternativnim činjenicama" u vezi s brojem prisutnih na inauguraciji novog američkog predsednika… »

Tragičan kraj: “Svi su ga zaboravili, a borio se s demencijom”

Press 26.01.2017
Gordon Kej, publici najpoznatiji po ulozi Renea u BBC-jevoj seriji "Alo, Alo", preminuo je u ponedeljak. foto: b92.net Legendarni glumac se tokom poslednje godine borio s demencijom, a poslednje dane života proveo je u domu za stare. Utvrđeno je da je… »

Ligurija…la vita è bella

Press 26.01.2017
Da li ste imali priliku da se sretnete sa slikovitim mestima čarobne Ligurije? foto: b92.net Ja sam imala sreću da se pre par godina sasvim slučajno, neplanirano zadesim u Liguriji. Sa skoro nikakvim predznanjem, kao pala sa Marsa, zaljubila sam se u… »

"Sama je tražila" - predstava o nasilju nad ženama

Press 26.01.2017
Predstava o nasilju nad ženama "Sama je tražila" premijerno će biti izvedena 28. januara u Dečjem kulturnom centru u Beogradu, a rediteljka Ksenija Krnajski kaže da ih je zanimalo globalno nasilje nad ženama te su temu posmatrale iz umetničkog… »

"Muslimani su jedina meta Trampovih naredbi"

Press 26.01.2017
Borci za prava imigranata i izbeglica osudili su u planove Bele kuće da privremeno zaustavi prihvat izbeglica i suspenduje vize za državljane sedam zemalja. Foto:B92.net Oni su ocenili da su njihova meta muslimani i da će učiniti SAD manje bezbednim… »