Izvor: Press arhiva vesti 26.01.2017

Streljaštvo: Srbija u Minhenu sa 19 takmičara

Press 26.01.2017
Na tradicionalnom turniru u Minhenu (26-28. januar), jednom od najcenjenijih vazdušnim oružjem na svetu, Srbiju će predstavljati 19 takmičara. foto: novosti.rs Na tradicionalnom turniru u Minhenu (26-28. januar), jednom od najcenjenijih vazdušnim… »

Svi pobeđuju, jedino Asad gubi: Šta se krije iza opšte ofanzive na Islamsku državu

Press 26.01.2017
Dok tri međusobno nezavisne koalicije u Siriji i Iraku izveštavaju o velikom uspehu, neuspeh četvrte grupe može mnogo toga da nam kaže o trenutnim regionalnim i geopolitičkim odnosima na Bliskom istoku. Postoje najmanje četiri međusobno nezavisne… »

U ovoj zemlji ljubimci imaju isti status kao deca

Press 26.01.2017
Aljaska je nedavno usvojila odredbu prema kojoj kućni ljubimci i deca imaju jednak pravni status. foto: b92.net To znači da, ako supružnici ne mogu da se dogovore oko toga kome će kućni ljubimac da pripadne nakon razvoda, sudija donosi odluku o tome… »

Evo zašto Bred Pit ne skida osmeh

Press 26.01.2017
Nakon što su on i Anđelina Džoli konačno postigli dogovor da svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, Anđelina je dopustila ocu svoje dece da s njima provodi više vremena. foto: blic.rs Kako javlja portal People, Pit konačno češće… »

Paskval: Zvezda je “vrela” grupa, ključni su Jović, Kuzmić i Simonović

Press 26.01.2017
Moramo da odigramo veoma dobro, da kontrolišemo tempo utakmice i skokove, jer njihovi igrači pred svojom publikom igraju sa ogromnom energijom, kaže Ćavi Paskval. foto: novosti.rs Posle šest uzastopnih pobeda Crvene zvezde u Evroligi, prigušena… »

Kongresmenka Demokrata šokirala SAD: Sastala sam se sa Asadom tokom tajne posete Siriji

Press 26.01.2017
Kongresmenka američke Demokratske partije i veteranka rata u Iraku, rekla je kako SAD treba da budu spremne da se sastanu sa bilo kime ko može pomoći u okončanju sirijskog rata. Američka kongresmenka iz redova Demokratske partije Talsi Gabard, koja… »

Ponuda Beograda od danas na sajmovima u Turskoj i Slovačkoj

Press 26.01.2017
Turistička ponuda Beograda će od danas pa do 29. januara biti predstavljena na sajmovima turizma u Istanbulu i u Bratislavi, saospstila je Turistička organizacija Beograda (TOB). foto: b92.net Na sajmu turizma EMITT u Istanbulu, koji će prvog dana… »

Poluostrvo Pilion - skriveni biser u Egejskom moru

Press 26.01.2017
Prelepo poluostrvo Pilion, koje se nalazi u samom srcu Grčke, do sada je bilo najbolje sakriveni biser egejskog turizma. Doduše, već godinama ga posećuju gosti iz Srbije, ali ni približno u tako velikom broju kao kada je reč o ostalim destinacijama… »

Bez lozinki: Budući modeli iPhonea će prepoznavati lica?

Press 26.01.2017
Prema poslednjim glasinama koje je objavio Ming-či Kuo, analitičar kompanije KGI Securities, Apple će na novim modelima naročitu pažnju posvetiti sigurnosti, odnosno sigurnijem načinu otključavanja telefona, kupovini putem App Storea i slično… »

Ujedinili se aktivisti koji su oborili komunistički režim: Da li se u Albaniji sprema revolucija

Press 26.01.2017
Albanski studenti i aktivisti, koji su učestvovali u rušenju brutalnog komunističkog režima pre 26 godina, ponovo se ujedinjuju i traže političke promene. Vulnet Spahiju deluje kao prosečan 46-godinšnjak i za mnoge u današnjoj Albaniji on je… »