Izvor: Press arhiva vesti 26.01.2017

Treći filharmonijski randevu za zaljubljene

Press 26.01.2017
Doskorašnji šef dirigent i muzički direktor Boljšoj teatra Aleksandar Vedernikov predvodiće treći randevu iz ciklusa "Za zaljubljene" Beogradske filharmonije 27. januara u Kolarčevoj zadužbini. Foto:B92.net Publici će predstaviti baletsku muziku… »

Nudi platu veću od predsedničke, ali niko neće

Press 26.01.2017
Kvalitetan kuvar kod mene ima platu veću od predsedničke, a ja na mogu da nađem radnike, jada se zadarski ugostitelj. Foto:B92.net Erik Pavin u porodičnom hotelu i restoranu ima 20 stalno zaposlenih radnika, a sada traži još njih četvoro, ali ne… »

Bastija zabranila navijaču ulaz na stadion zbog vređanja Balotelija

Press 26.01.2017
Francuski fudbalski klub Bastija zabranio je danas jednom svom navijaču ulaz na stadion, nakon što je priznao da je uoči utakmice oponašao majmuna gestikulirajući u pravcu napadača Nice Mariju Baloteliju. foto: novosti.rs Francuski fudbalski klub… »

Fejsbuk je uveo novu promenu i već je postala hit

Press 26.01.2017
Fejsbuk je najavio sijaset novih promena u Mesindžer aplikaciji poput servisa za prodaju i ličnog asistenta. Jedna od najkreativnijih je mogućnost da personalizujete čet i to za svakog prijatelja pojedinačno. foto: blic.rs Zanimljivo je što će… »

"Doktor nauka ima manju platu od spremačice u EPS"

Press 26.01.2017
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije zatražila je da se ispune odredbe potpisanog sporazuma kojim je završen štrajk prosvetara pre dve godine. Foto:B92.net Jedna od odredbi se odnosi na uvođenje platnih razreda. "Vlada je tokom našeg štrajka… »

Pamela Anderson: Poslaću rusku bundu Melaniji Tramp

Press 26.01.2017
Omiljena seks bomba Pamela Andreson je izjavila da će obradovati prvu damu Amerike prikladnim poklonom od krzna. foto: blic.rs Veštačkog, naravno, jer je poznato da je Pamela veliki borac za prava životinja. - Nameravam da joj pošaljem rusku… »

Ginis potvrdio: Kia ima najštedljiviji hibridni auto

Press 26.01.2017
Kia Niro je novi Ginisov rekorder u najmanjoj potrošnji goriva, kada je reč o modelima sa hibridnim pogonom. Ovaj automobil prešao je put od Los Anđelesa do Njujorka uz prosečnu potrošnju od 3,07 l/100 km. foto: b92.net Niro je za ovaj rezultat… »

Najbizarniji seksualni običaj u istoriji Srbije: Znate li šta je snohačenje!?

Press 26.01.2017
Bio je rasprostranjen, kako u selima, tako i u planinskim delovima. Snohačenje niko nije smatrao grehom, pa čak ni mladi muškarci čije su žene spavale s njihovim očevima, jer su i oni ponavljali ovaj običaj kada su odrasli. Snohačenje je seksualni… »

Opasne strategije na Arktiku: Mislili ste da SAD okružuje Rusiju... ali pogledajte ovu mapu

Press 26.01.2017
Iako se mnogo govori o američkim vojnim bazama koje okružuju Rusiju, Moskva je kroz samo par godina na "kapi sveta" izgradila 14 avio pisti, 16 dubokovodnih luka, raspoređeno je 40 ledolomaca, a oformljena je i posebnu "Arktička vojna komanda" Od kada… »

Putovanje kroz kraljevinu jugoslaviju: Prošetajte mističnim svetom 1920ih godina

Press 26.01.2017
Zahvaljujući Velislavu Radevu i portalu MyCentury.tv, Newsweek Srbija je došao do izuzetno retkih fotografija koje su zabeležile davno izgubljene predele i raznolike načine života širom Kraljevine Jugoslavije. Kurt Hilšer bio je nemački fotograf… »