Izvor: Press arhiva vesti 26.01.2017

Kim Kardašijan ostavlja bez reči

Press 26.01.2017
Kim Kardašijan malo treba da dospe u centar pažnje. Dovoljno je da išeta uz svog kalifornijskog doma, a kada se pojavi u javnosti, sama po sebi, odnosno njen stajling je vest. foto: zena.blic.rs Rijaliti zvezda pojavila se juče u Zapadnom Holivudu u… »

Manjak vitamina D može izazvati prerani porođaj

Press 26.01.2017
Manjak vitamina D kod trudnica može da bude povezano s većim rizikom za prerani porođaj, piše časopis "Health Day". Foto:Tanjug Podaci prikupljeni od 3.200 ispitanica pokazuju da su trudnice s najnižim koncentracijama vitamina D u krvi imale… »

Ovo su sva deca Donalda Trampa: Evo kako izgledaju i čime se bave

Press 26.01.2017
Za Ivanku, Barona i Tifani znaju svi! Ali Donald ima još dece, a evo čime se svi bave! foto: zena.blic.rs Donald Tramp Junior Donald (37) je najstariji sin predsednika Amerike. Dobio ga je u braku sa Ivanom Tramp, a Donald Junior trenutno radi kao… »

Psi nas doživljavaju kao roditelje

Press 26.01.2017
Nije tajna da većina vlasnika na svoje pse gleda kao na decu – učili su ih prvim koracima, socijalizaciji, pravilima ponašanja. Proveli bezbroj noći bez sna uz svoje ljubimce. Ali, da li i psi na nas gledaju kao na roditelje? foto: blic.rs Svaki… »

Godišnjicu braka dočekali su u bolnici, a on joj je podario najlepši poklon - život

Press 26.01.2017
Sindi i Skot Čefijan dvadesetogodišnjicu braka umesto na večeri dočekali su u bolnici. foto: superzena.b92.net Naime, Skot je za ovu godišnjicu braka ženi dao poklon vredan života - donirao joj je svoj bubreg. Probleme sa zdravljem Sindi je imala… »

Herojsko srce Labrador spašava drugu kucu iz nabujale vode

Press 26.01.2017
Kako bi uhvatio štap, pas je jurnuo pravo u reku, ne želeći da odustane od hvatanja. Ubrzo ga je voda savladala i povukla ka brzacima, kad se pojavila druga kuca. foto: blic.rs Hrabri labrador je uspeo da uhvati štap, koji je već bio u zubima psa kog… »

Fond PIO: Kako svuda tako i na Starom gradu

Press 26.01.2017
Fond PIO saopštio je da nisu tačni navodi da građani opštine Stari grad imaju problema sa Fondom zato što rešenja o penziji ne donosi na zakonom propisan način. Foto:B92.net "U Fondu PIO sva rešenja koja se donose su potpuno usklađena sa zakonima… »

Stranci dolaze na Beljanicu da love vukove

Press 26.01.2017
U lovištu Šumskog gazdinstva "Južni Kučaj" iz Despotovca, na Beljanici, u punom jeku je lov na vuka, veoma atraktivan za sve lovce sveta, posebno iz zemalja gde je lov na vuka zabranjen. foto: b92.net Od sedam vukova planiranih za odstrel ove zime… »

Saobraćaj uglavnom redovan, plovidba i dalje obustavljena

Press 26.01.2017
Putni, železnički i vazdušni saobraćaj u Srbiji je uglavnom bio redovan, a zbog leda je i dalje ponegde na snazi obustava plovidbe, navode iz Ministarstva. Foto:B92.net Kako navode, takva situacija je na Tisi, na kanalima hidro sisitema… »

Kejt Midlton kao devojčica: Bila je preslatka deveruša na svadbi svog ujaka

Press 26.01.2017
Na venčanju svog ujaka bila je deveruša sa samo devet godina. Dvadeset godina kasnije njeno venčanje pratio je ceo svet. foto: superzena.b92.net Nedavno se u javnosti pojavio snimak devetogodišnje vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton sa venčanja… »