Izvor: Press/Putovanja arhiva vesti 26.01.2017

Ligurija…la vita è bella

Press 26.01.2017
Da li ste imali priliku da se sretnete sa slikovitim mestima čarobne Ligurije? foto: b92.net Ja sam imala sreću da se pre par godina sasvim slučajno, neplanirano zadesim u Liguriji. Sa skoro nikakvim predznanjem, kao pala sa Marsa, zaljubila sam se u… »

Ponuda Beograda od danas na sajmovima u Turskoj i Slovačkoj

Press 26.01.2017
Turistička ponuda Beograda će od danas pa do 29. januara biti predstavljena na sajmovima turizma u Istanbulu i u Bratislavi, saospstila je Turistička organizacija Beograda (TOB). foto: b92.net Na sajmu turizma EMITT u Istanbulu, koji će prvog dana… »

Poluostrvo Pilion - skriveni biser u Egejskom moru

Press 26.01.2017
Prelepo poluostrvo Pilion, koje se nalazi u samom srcu Grčke, do sada je bilo najbolje sakriveni biser egejskog turizma. Doduše, već godinama ga posećuju gosti iz Srbije, ali ni približno u tako velikom broju kao kada je reč o ostalim destinacijama… »

Stranci dolaze na Beljanicu da love vukove

Press 26.01.2017
U lovištu Šumskog gazdinstva "Južni Kučaj" iz Despotovca, na Beljanici, u punom jeku je lov na vuka, veoma atraktivan za sve lovce sveta, posebno iz zemalja gde je lov na vuka zabranjen. foto: b92.net Od sedam vukova planiranih za odstrel ove zime… »