Izvor: Prva arhiva vesti 26.01.2017

Vučić i Kobjakov potpisali više međudržavnih sporazuma

Prva 26.01.2017
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Republike Belorusije Andrej Kobjakov prisustvovali su danas potpisivanju više međudržavnih sporazuma. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Minsku sa… »

Mesec rođenja određuje da li ste beskompromisni, manipulatori, nežni, hrabri...

Prva 26.01.2017
Mesec vašeg rođenja je, najverovatnije, uticao na vaš karakter, još više nego znakovi zodijaka. Za razliku od astrologije, o tome postoje određeni naučni dokazi. Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene zavisi ne samo od njenog… »

Neda Arnerić: „Neka me ima na naslovnim stranama, pa makar i u lošem smislu“

Prva 26.01.2017
Neda Arnerić gostovala je u emisiji „150 minuta“. Glumica se osvrnula se na svoju dugogodišnju uspešnu karijeru koju je započela još kao devojčica od 13 godina. „Smatram svojim najvećim uspehom to što sam uspela da istrajem toliko dugo“… »

Da, i to je silovanje!!! Sjajnim primerom objasnila razliku između silovanja i sporazumnog seksa

Prva 26.01.2017
Ljudi imaju potpuno različito viđenje i definiciju onoga šta znači silovanje, a prema potrebi se interpretira značenje sporazumnog seksa. Ukoliko neko zaista ne razume razliku između silovanja i sporazumnog seksa (a verujemo da takvih nema)… »

Voditeljka Prve televizije Maja Nikolić proglašena za omiljenu voditeljku zabavne emisije

Prva 26.01.2017
Zaštitno lice Prve televizije, šarmantnu voditeljku popodnevnog tv magazina „150 minuta“ Maju Nikolić, čitaoci Blica proglasili su za omiljenu voditeljku zabavnih emisija. Emisija „150 minuta“, koja se emituje na programu Prve radnim danima od… »

Pomozimo malom Viktoru da pobedi bolest!

Prva 26.01.2017
Viktor Nikolić je devetogodisnji dečak iz Mladenovca. Otkriven mu je vrlo opasan oblik tumora. Viktor boluje od NEUROFIBROMATOZE (tumor tip 1).Tumor mu je opet napao nerve i kreće se prema unutrašnjosti glave. Trenutno su mu ugroženi disajni putevi i… »

Prljave tajne porodice Maraje Keri: Satanistički rituali i seksualno zlostavljanje

Prva 26.01.2017
O porodici Maraje Keri javnost je malo znala sve do proleća prošle godine kada joj se njena starija sestra Alison Keri javno obratila za pomoć jer je pretrpela teške povrede nakon što je opljačkana pre dve godine. Maraja situaciju nije… »

Kako vratiti ljubav u vezu i probuditi ponovo zaljubljenost u partneru

Prva 26.01.2017
Početak svake veze najčešće se naziva "medeni mesec" i to sa dobrim razlogom - to je period u kome je sve savršeno. Međutim, nakon nekog vremena veze imaju tendenciju da postanu dosadne, odnos sa partnerom se kvari, što često vodi do… »

Fanovi sakupili lovu da kupe i pošalju "peglicu" čuvenom holivudskom glumcu

Prva 26.01.2017
Oskarovac je prošle godine boravio u Budimpešti dok je snimao film i tada se se oduševio starim modelom automobila Fiat 126 i i pohvalio se na Tviteru nekolicinom fotografija na kojima stoji pored "peglice". Obožavateljka Toma Henksa je uspela u… »

Budite imuni na lažne vesti na društvenim mrežama. Vakcinišite se

Prva 26.01.2017
Pojava lažnih vesti na društvenim mrežama inspirisala je naučnike sa Univerziteta u Kembridžu da učine ljude otpornim na izmišljene navode. Istraživači su ustanovili da ‘preventivno izlaganje’ čitaoca maloj ‘dozi’ netačnih informacija… »