Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 26.01.2017

SADA I ZVANIČNO – Raskinuta privatizacija RTK

Ritam grada Kg 26.01.2017
Privatizacija Radio televizije Kragujevac raskinuta je jer kupac nije poštovao obaveze koje je prihvatio ugovorom, saopšteno je danas. Kako se navodi u saopštenju koje je Ministarstvo privrede dostavilo Sindikatu RTK, Komisija za kontrolu izvršenja… »

Otvoren konkurs za Đurđevdansku nagradu 2017

Ritam grada Kg 26.01.2017
Odbor za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Kragujevca objavio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Godišnje nagrade grada Kragujevca – Đurđevdanske nagrade. Predlozi se u zatvorenoj koverti šalju na… »

Da li je sistem socijalne zaštite dovoljno dostupan Romima?

Ritam grada Kg 26.01.2017
U okviru projekta Romskog informativnog centra “Podrška romskoj zajednici u korišćenju usluga sistema socijalne zaštite“ u Kragujevcu je danas održan okrugli sto na temu “Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici“. “Projektom… »

Ekipa filma „Zona Zamfirova drugi deo“ večeras u Kragujevcu

Ritam grada Kg 26.01.2017
Specijalna projekcija filma „Zona Zamfirova drugi deo“ održaće se večeras od 20.30 časova, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, gde će ekipa filma pozdraviti gledaoce. Istoga dana film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx… »

„Parking servis“ nudi repogram duga

Ritam grada Kg 26.01.2017
JKP „Parking servis Kragujevac“ uputio je javni poziv svim korisnicima javnih parkirališta – fizičkim licima, na teritoriji grada Kragujevca, koji imaju dugovanja po osnovu posebne dnevne parking karte, a nisu utuženi za uručene naloge i opomene… »

Predložen Lokalni akcioni plan zapošljavanja grada Kragujevca

Ritam grada Kg 26.01.2017
Prioritet u 2017. godini je podrška samozapošljavanju i zapošljavanje lica koja na posao čekaju duže od 12 meseci – rekla je Nataša Pešić Radosavljević načelnik Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj… »

Promotivna bubnjarska radionica

Ritam grada Kg 26.01.2017
Povodom otvaranja škole bubnjeva u Studentskom kulturnom centru, koja počinje sa radom 30. januara, danas od 18 časova biće održana promotivna bubnjarska radionica koju će voditi profesor Saša Ranković. Na radionici će biti reči o konceptu i… »

„Kir Janja“ u Teatru

Ritam grada Kg 26.01.2017
Večeras od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru igra se najnovija predstava, „Kir Janja“. Ovaj komad Jovana Sterije Popovića režirala je Dragana Varagić, a u predstavi igraju Miodrag Pejković kao Kir Janja, Isidora Rajković kao Juca, Nikola… »