Izvor: Srbija danas arhiva vesti 26.01.2017

Vučić za "Politiko": Tačijeva izjava dokaz da Priština nije u stanju da drži reč duže od dva minuta!

Srbija danas 26.01.2017
Vučić smatra da Priština ne radi ništa u skladu sa onim što je dogovoreno. Izjava takozvanog kosovskog predsednika Hašima Tačija nakon dijaloga u Briselu pokazuje da Priština nije voljna ili sposobna da održi svoju reč duže od dva minuta i da… »

(Uživo) poseta premijera Minsku: Razgovaramo sa Belorusijom o zaštiti našeg neba i nabavci "lovca" (foto)

Srbija danas 26.01.2017
Nakon svečanosti ispred Doma Vlade u Minsku počeo sastanak delegacija dve zemlje. Jačamo nebo Srbije - Razgovarali smo sa beloruskim zvaničnicima o nabavci i oružja i oruđa, ali reč je pre svega o zaštiti našeg neba i potencijalnoj nabavci pod… »

Oliver Ivanović ne gubi nadu: Sveti Sava bi mogao da okonča ovo moje mučenje

Srbija danas 26.01.2017
Ivanović veruje da će presuda biti oslobađajuća. Lider građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović izjavio je da veruje da će Apelacioni sud u Prištini 27. januara doneti "jedinu ispravnu" - oslobađajuću presudu. - Sveti… »

Dan sećanja na žrtve Holokausta: Miloš Vučević položio cveće na Jevrejskom groblju (foto)

Srbija danas 26.01.2017
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević položio je cveće na Jevrejskom groblju povodom međunarodnog Dana sećanja na žrtve Holokausta. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanju Međunarodnog dana sećanja na žrtve… »

Nišlije se lome na ledu: Na ortopediji za mesec dana 2.400 pacijenata

Srbija danas 26.01.2017
Najšće povrede su prelom kuka, skočnog i ručnog zgloba, i prelom nadlaktice. U proteklih mesec dana lekari niške Klinike za ortopediju pregledali su bezmalo 2.400 pacijenata, a gotovo dve trećine njih zatražilo je medicinsku pomoć zbog povreda… »

Ledeni dani okovali Srbiju: Tmurno vreme, temperatura i dalje u minusu!

Srbija danas 26.01.2017
Najviša dnevna temperatura od - 4 do 0 stepeni. U Srbiji će danas biti hladno, u većem delu maglovito i tmurno, najviša dnevna temepratura od - 4 do 0 stepeni. Ponegde, uglavnom na jugu moguće je provejavanje slabog snega, saopštio je Republički… »

Svetsko istraživanje: Srbi su najspremniji za samovozeće automobile!

Srbija danas 26.01.2017
Naši vozači u ovome su napredniji od stranih. Građani Srbije su veoma otvoreni prema upotrebi automobila bez vozača, pokazalo je istraživanje svetske kompanije za proizvodnju guma Goodyear, sprovedeno u saradnji sa Londonskom školom za ekonomske i… »

Vesić poručio DS: Ukrali ste 35 milijardi dinara na građevinskom zemljištu!

Srbija danas 26.01.2017
On je podsetio i na brojne projekte koji se realizuju u Beogradu, a grad se trudi da se ravnomerno razvijaju svi delovi. Grad će po ugledu na republiku ubuduće procenjenu vrednost zemljišta umanjivati na svakoj sledećoj licitaciji, s ciljem da se… »

I oni odoše od velje: Nova Srbija u Južnom Banatu prešla u SNS!

Srbija danas 26.01.2017
Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu prelaze u Srpsku naprednu Stranku. Predsednik južnobanatskog okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora, i predsednik GO Pančevo, Miodrag Radojković, izjavio je da funkcionere i člansto ne… »

Ne pomaže ni najjača lozinka! Od ovog špijuniranja na Fejsbuku nema zaštite!

Srbija danas 26.01.2017
Opasnost je veoma blizu. Milioni Fejsbuk korisnika širom sveta pokušavaju da zaštite svoje profile komplikovanim lozinkama koje je teško probiti, ali ni najbolja lozinka ne može nekoga da zaštiti od njegovih najbližih – partnera, porodice i… »