Izvor: Srbija danas/Kultura arhiva vesti 26.01.2017

Nisam dobro: Milena Dravić otvoreno progovorila o svojoj bolesti, evo šta je otkrila!

Srbija danas 26.01.2017
Poznata glumica je, između ostalog, objavila i gde se trenutno nalazi. Milena Dravić (76) je brojne svoje obožavaoce izuzetno zabrinula kad je otkriveno da je, zbog zdravstvenih tegoba, bila u bolnici. Legendarna glumica je, u kratkom obraćanju… »

Ivan Tasovac ponovo na čelu Beogradske filharmonije

Srbija danas 26.01.2017
Bivši ministar kulture Ivan Tasovac vratio se na čelo Beogradske filharmonije. Bivši ministar kulture i informisanja, Ivan Tasovac, ponovo je postavljen za direktora Beogradske filharmonije. Dobili smo direktora koga smo želeli… »

Akcija od koje zastaje dah: Film Povratak Zendera Kejdža obara rekorde! (video)

Srbija danas 26.01.2017
Špijunski triler koji će vas oboriti s nogu. U trećem eksplozivnom poglavlju blokbaster franšize koja je redifinisala žanr špijunskog trilera videćemo ekstremnog atletu koji je postao vladin operativac, Zendera Kejdža (Vin Dizel), kako se vraća… »

Recept za rešavanje problema: Očistite se od gorčine, sebičluka i staha

Srbija danas 26.01.2017
Mika Antić priskače u pomoć. Miroslav Mika Antić (1932-1986) pisao je o sitnicama koje čoveka okružuju. Opterećeni svakodnevnim aktivnostima ljudi prekinu da osećaju život i njegove čari. Pesnik svojim delima otvarao je oči svojih čitalaca… »

Doručak na travi sa savom: Godišnjica rođenja srpskog slikara u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

Srbija danas 26.01.2017
Razgovor sa kustosom i projekcija domkumentarca. Čudesno životno putovanje slikara Save Šumanovića (1896 - 1942) biće predstavljeno večeras od 19 sati u Spomen - zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu, kroz razgovor sa kustosom o čuvenom platnu… »