Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 26.01.2017

Potpisano više sporazuma: Premijeri Srbije i Belorusije za bolju saradnju "dva bratska naroda"

Telegraf 26.01.2017
Premijer Srbije je rekao da dve zemlje imaju potencijala za povećanje robne razmene, koja bi, prema planu, do 2019. godine trebalo da iznosi 500 miliona dolara. Premijer Srbije Aleksandar Vučić i njegov beloruski kolega Andrej Kobjakov saglasili su se… »

Muškarac pronađen mrtav u Šipovu, smrzavao se do smrti!

Telegraf 26.01.2017
Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da je leš pronađen juče oko osam časova. Na lokalnom putu, u selu Pribelji, opština Šipovo, pronađeno je telo šezdesetosmogodišnjeg Bože Tešića iz ovog grada, a utvrđeno je da je smrt… »

Dečak (7) iz Debra zario bratu nož u leđa: Posvađali se oko igrica

Telegraf 26.01.2017
Svađa maloletne braće umalo da se tragično završi. Svađa maloletne braće po majci u Debru, na zapadu Makedonije, umalo tragično da se završi. Samohrani otac vozi troje dece četiri sata do škole: Žive na Velebitu sa medvedima i vukovima, a to… »

Živi na planini, radi na imanju i igra fudbal: Putuje kilometrima kroz smetove do škole jer ima samo jedan san (foto) (video)

Telegraf 26.01.2017
Nikada mu nije dosadno jer kada dođe iz škole obavezno pomaže roditeljima. Kada nema obaveze ili trening onda prošeta, odmara se i opušta. Ceo region je okupiran pričom o hladnoći, snežnim olujama, zaleđenim putevima, visini snega na planinama… »

Tramp preti predsedniku Meksika: Otkazaću sastanak ako ne platite zid

Telegraf 26.01.2017
Američki predsednik se, kao i uvek, oglasio na Tviteru povo0dom izgradnje zida između SAD i Meksika. Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da ako Meksiko ne bude platio za zid između ove dve države u cilju suzbijanja priliva ilegalnih migranata… »

Eksplozija u Beču: Urušila se zgrada, požar kuljao. Stanar pustio namerno gas zbog tužnog razloga

Telegraf 26.01.2017
Uzrok eksplozije bio je što je jedan stanar pustio gas da curi jer je kod njega trebalo da dođe sudski izvršitelj. Jedna eksplozija, u kojoj je preminula jedna, a povređeno više osoba, potresla je jutros 17-ti bečki okrug. PLANIRALI BOMBAŠKI NAPAD… »