Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 26.01.2017

Policija uhvatila vozača koji je sinoć autobusom ubio čoveka

Telegraf 26.01.2017
Protiv vozača biće podneta krivična prijava. Intenzivnim operativnim radom, policija u Beogradu, identifikovali su vozača (50) za koga se sumnja da je sinoć, u 19,50 sati, na putu za Ovču autobusom izazvao saobraćajnu nezgodu kada je poginuo… »

Svečani prijem povodom školske slave Svetog Save u Starom dvoru (FOTO)

Telegraf 26.01.2017
- Ova slava je najbolji povod da vam kažemo veliko hvala. Naša je obaveza i odgovornost da našoj deci damo što više znanja kako bismo ih ojačali za ono što ih čeka u budućnosti – poručio je Siniša Mali prosvetnim radnicima i poželeo im uspeh… »

Gradska uprava dobija dva nova sekretarijata: Usvojen rebalans budžeta

Telegraf 26.01.2017
Naime, prihodi i primanja po osnovu prodaje nefinansijske imovine ove godine će iznositi 87,36 milijardi dinara, kako je bilo predviđeno budžetom, dok će izdaci po tom osnovu biti veći, odnosno iznosiće 92,85 milijardi dinara, što daje deficit od… »

Juče je u bolovima stiglo 577 ljudi na VMA i skoro svi su imali isti problem!

Telegraf 26.01.2017
- Najveći broj njih je primljen zbog padova, isklizavanja, saobraćajnih nesreća, ali je bilo i 13 hospitalizacija u čemu najviše prednjače pacijenti sa kardiovaskularnim tegobama - otkriva PR hitne službe na VMA Dušica Lazarević. Jučerašnji dan… »

Beograd dobija još tri kule: Skajlajn će se graditi od septembra, na ovoj atraktivnoj lokaciji

Telegraf 26.01.2017
Ceo kompleks će se prostirati na čak 68.000 kvadrata, a poslovna zgrada će imati 28 spratova. Poslovno-stambeni kompleks počeće da se gradi najkasnije u septembru, au projekat je uloženo 200 miliona evra. Investitor je izraelska kompanija “AFI… »

Produžen rok za prijavu za javnu licitaciju koja će se održati 04. februara na pijaci Kalenić!

Telegraf 26.01.2017
Rok za preuzimanje licitacionog broja je 24 sata pre početka licitacije, a mesto preuzimanja je pijaca na kojoj se nalazi pijačna oprema za koju je lice zainteresovano. Prva javna licitacija u 2017. godini, biće održana u subotu, 04. februara, sa… »

Ovakvu zimu Beograd ne pamti: Prestonica punih 30 dana u debelom minusu

Telegraf 26.01.2017
Poslednji put u jutarnjim časovima je živa u termometru bila iznad nule još 27. decembra prošle godine kada je izmerena temperatura od tri stepena Celzijusa. Beograd i cela Srbija već skoro mesec dana ne izlaze iz minusa. Iako smo svi jedva čekali… »

Ušli smo u najstrože čuvan prostor u Beogradu: U njemu se okupljaju masoni, i to pred ovim znakom (VIDEO)

Telegraf 26.01.2017
U Engleskoj brat od strica kraljice Eizabete je veliki majstor tamošnjih masona. Iako postoje takve veze masoni, bar oni u Srbiji, kažu da je jedini kriterijum za prijem to da kandidat bude dobar čovek i zainteresovan za filozofiju. Prva Velika… »

Goran Vesić: Kako kule budu rasle, to će biti veći dokaz vaše nesposobnosti

Telegraf 26.01.2017
- Svi raniji urbanistički planovi Beograda podrazumevali su gradnju na toj lokaciji, koju je trebalo raseliti i urediti - navodi Vesić. Projekat “ Beograd na vodi” i njegova realizacija dokaz su nesposobnosti DS i prethodne gradske vlasti, kaže… »