Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 26.01.2017

Minus, pa sneg: Ledara i danas

Telegraf 26.01.2017
Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna od minus četiri do nula stepeni. U Srbiji će i danas biti hladno, u većem delu zemlje biće maglovito i tmurno, a ponegde, uglavnom na jugu, moguće je provejavanje slabog… »

Lončar prvi put o fotografiji sa Dušanom Spasojevićem: Operisao sam mu oca

Telegraf 26.01.2017
- Fotografiju je Velimiru Iliću prodao fudbaler sa fotografije jer mu je trebao novac. Reč je o ličnoj fotografiji iz privatne arhive čoveka sa slike - tvrdi Lončar. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao za RTS da je operisao oca Dušana… »

Carinik je na Batrovcima tokom rutinske kontrole zadigao ceradu kamiona i zanemeo! Odmah je pozvao pojačanje

Telegraf 26.01.2017
Migrante po otkrivanju preuzima policija. Carinici su u proteklih nekoliko dana na graničnom prelazu Batrovci zajedno sa policijom sprečili pokušaj 17 migranata da sakriveni u kamionima ilegalno pređu državnu granicu. Policajac je kod Kraljeva… »

Dve žene haraju Srbijom: Skidaju crnu magiju pomoću zlata, a kad odu, ljudi padaju u nesvest od šoka

Telegraf 26.01.2017
Prevarantkinje su zlatne ogrlice, narukvice i prstenje, čija je vrednost više od 60.000 dinara, ponele sa sobom. Kragujevačka i čačanska policija, zajedničkim snagama, za samo nekoliko sati otkrile su dve prevarantkinje iz Loznice koje su starijoj… »

Tvrdio je da mu je "ljubav uzvraćena": Pedofilu iz Vranja 1,5 godina zatvora za polne radnje nad devojčicom

Telegraf 26.01.2017
Nenad Stevanović iz Krive feje je tužiocu na saslušanju rekao da je zaljubljen u maloletnicu i da mu je ljubav uzvraćena. Osnovni sud u Vranju osudio je danas N. S. (37) iz Krive Feje na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad… »

Pelet je novo blago Srbije: Proizvođači ne stižu da naprave dovoljno za isporuku, pa rade u tri smene!

Telegraf 26.01.2017
Proizvodnja je povećana a za isporuku peleta po ceni od 170 do 210 evra po toni, prave se liste čekanja. Zbog niskih temperatura, velike potrošnje energenata i znatno veće potražnje za ogrevom, u pogonima za proizvodnju peleta u novovaroškoj… »

Prevrnuo se šleper na auto-putu kod Paraćina: Boce rasute svuda, građani se boje isticanja gasa (FOTO)

Telegraf 26.01.2017
Saobraćajna policija rekla je da se prikolica sa gasnim bocama TNG prevrnula oko 3.30 sati u blizini Paraćina. Šleper koji je prevozio boce sa gasom prevrnuo se rano jutros na auto-putu u blizini Paraćina. Bili smo i uverili se, ovo je ta CRNA TAČKA… »