Izvor: Vesti online arhiva vesti 26.01.2017

Hrvatska voditeljka na seks snimku s trojicom mladića: Ničeg se ne sećam

Vesti online 26.01.2017
Trojicu mladića hrvatska manekenka i voditeljka Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem maja i početkom juna iscurila dva eksplicitna snimka nje i dvojice mladića J. L. i D. Z. Na osnovu njene izjave i podataka iz mobilnog telefona… »

VIDEO: Tramp rekao Obami da ga mrzi, a Melaniju terao da mu uradi nešto bezobrazno dok su plesali

Vesti online 26.01.2017
Video serija "Bed Lip Riding" ima najnoviju metu: inauguraciju Donalda Trampa. Zahvaljujući vrednoj tehnologiji “Bed Lip Riding”, sada znamo da je Melanija dala Mišel poklon, a da su Donald i Obama razmenili pasivno-agresivne uvrede dok su se… »

Ludi penzioner umalo ubio Srbina

Vesti online 26.01.2017
Penzioner u Sankt Peltenu je u noći između ponedeljka i utorka uznemirio svoje komšije zbog toga što je pucao nasumice svuda oko sebe, javili su austrijski mediji. Mnogobrojni meci fijukali su na sve strane i predstavljali su pravu opasnost za… »

Zone sa mirisom Holivuda

Vesti online 26.01.2017
Zona Zamfirova se vratila u bioskope! Beogradska premijera nastavka najpoznatijeg dela Stevana Sremca "Zona Zamfirova - drugi deo", u režiji Juga Radivojevića odisala je glamurom, gotovo na holivudski način. Crvenim tepihom su prošetale glumice u… »

Tufegdžićima svaka pomoć dobrodošla

Vesti online 26.01.2017
Porodici Tufegdžić iz mioničkog sela Maljević 2016. godina donela je puno bola i tuge. Lazara, vrsnog zidara koji je bio glavni oslonac u kući i ponosnog oca jedanaestoro dece, početkom septembra u 54. godini za kratko vreme je odnela opaka bolest… »

Pusti snovi postali stvarnost

Vesti online 26.01.2017
Porodica iz sela Mojsinje, u blizini Ćićevca, živela je u kući koja je bila pred rušenjem. Gospođa Daniela Čeliković, veliki dobrotvor humanitarne organizacije Lajflajn i prijatelj princeze Katarine, saznala je za ovo, i zajedno sa Fondacijom… »

Blistav uspeh Er Srbije

Vesti online 26.01.2017
Globalni medij koji prati zbivanja u aviokompanijama širom sveta "Er transport vorld" proglasio je srpskog nacionalnog avioprevoznika Er Srbiju za lidera na tržištu aviokompanija za 2017. godinu. Nagrade za aviokompanije su uspostavljene 1974. godine i… »

Nikolić zastupao tvrdu liniju

Vesti online 26.01.2017
U Briselu je u utorak uveče završena nova runda pregovora Beograda i Prištine na najvišem nivou, ali sudeći po izjavama učesnika, bez bilo kakvih konkretnih rezultata. Novih dogovora nema, osim da će se razgovori na visokom nivou nastaviti i to u… »

Besramno, intimno i strasno

Vesti online 26.01.2017
Lazar Ristovski (64) predstavio je u Beogradu drugu knjigu priča "Ulična akademija". To su, kako kaže sam autor "priče o strasti, ljubavi, nežnosti i smrti" i na neki način nastavak njegove prethodne knjige "Jednostavne priče". I ponovo se… »

Martin Šulc ruši Merkelovu?

Vesti online 26.01.2017
Vest da će 61-godišnji Martin Šulc biti kancelarski protivkandidat Merkelovoj na saveznim parlamentarnim izborima u septembru i da će mu sadašnji šef SPD-a Zigmar Gabrijel ustupiti čak i funkciju prvog čoveka partije, odjeknula je u Nemačkoj kao… »