Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 26.01.2017

U toku specijalna operacija protiv terorista na Krimu

Vesti online 26.01.2017
"Pripadnici FSB-a izvode specijalnu operaciju u Bahčisaraju kako bi likvidirali ćelije terorističke organizacije Hizb ut tahrir al islami", rekao je šef državnog Komiteta za međunarodne poslove krimske Vlade Zaur Smirnov. - Policija vrši raciju u… »

Haradinaj: Srbiju vode Miloševićevi i Šešeljevi ljudi

Vesti online 26.01.2017
"Poternica za mnom je još jedna igra Beograda, gde je očigledno oživeo duh Slobodana Miloševića", kaže Ramuš Haradinaj, prenosi "Dojče vele". On smatra da neće završiti ni u Beogradu, ni u Hagu. - Uhapšen sam po nalogu nekadašnje Srbije i Crne… »

Nikolić zastupao tvrdu liniju

Vesti online 26.01.2017
U Briselu je u utorak uveče završena nova runda pregovora Beograda i Prištine na najvišem nivou, ali sudeći po izjavama učesnika, bez bilo kakvih konkretnih rezultata. Novih dogovora nema, osim da će se razgovori na visokom nivou nastaviti i to u… »

Vučića ne brinu ni Lončar ni klan

Vesti online 26.01.2017
U srpskoj vlasti vrvi poslednjih dana kao u košnici. Tek što je lider Nove Srbije Velimir Ilić optužio ministra zdravlja Zlatibora Lončara za veze sa zemunskim klanom, dokumentujući to fotografijama ministra iz mlađih dana sa pokojnim vođom… »

Otvoreno pismo: Prištini više stalo do Haradinaja nego Beogradu do Ivanovića

Vesti online 26.01.2017
Grupa građana "Prijatelji Olivera Ivanovića" uputila je otvoreno pismo direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću, u kojem postavlja pitanje kako i na koji način je država Srbija zaštitila prava Olivera Ivanovića. U pismu se… »

Umetnici u politici (3): Zanimanje prljavog obraza

Vesti online 26.01.2017
Politika je jedna od najprljavijih delatnosti iz koje čovek ne može da izađe čistog obraza, rekao je jednom prilikom glumac Sergej Trifunović, što nije sprečilo neke od umetnika da ipak zagaze u nju. Umetničko-politički miks nije novost na… »

Vrhom jezika dodirnite nepce i dišite 60 sekundi: Efekat oduševljava i lekare!

Vesti online 26.01.2017
Postoje razne tehnike disanja koje vam mogu pomoći kod različitih problema i sve što treba da uradite je da pronađete za sebe odgovarajuću tehniku. Pogledajte kako vam može pomoći ova jednostavna vežba. Ovaj trik je vrlo koristan za ljude koji… »

Ovu hranu Rusi jedu kada je hladno da bi se ugrejali

Vesti online 26.01.2017
Pravi Rus zna da zima nije za uzdržavanje od hrane, stoga se u Rusiji jede kako se i živi - naveliko! Ovo su tradicionalni ruski recepti: To je ruska verzija uštipaka, a najčešće se jedu za doručak ili večeru. Možete ih kombinovati u slanom ili… »

Briselski dijalog: Karte su u našim rukama

Vesti online 26.01.2017
Iako je u Briselu dogovoreno da se u narednim danima nastavi serija dijaloga između Beograda i Prištine, te da se u odnosima ta dva grada spusti lopta, bivši kosovski novinar Predrag Radonjić tvrdi da bi to moglo da dovede do određenih ishitrenih… »